Week van OMF #12

Poeh, wat is zo’n week na een perstrip altijd wennen. Althans, als je aan de andere kant van de wereld bent geweest. Zoals jullie hebben kunnen zijn aan mijn plogs waren de dagen goed gevuld maar wat er vooral inhamert is het tijdsverschil en de lange reis. Zo’n 18-20 uur onderweg zijn van deur tot deur en een tijdsverschil van 8 uur gaan niet in de koude kleren zitten. Ik heb mezelf deze week dan ook half vrij gegeven. Half, want de dingen die moesten gebeuren heb ik gedaan en ik had ook wat afspraken gepland staan. Gelukkig bleef de echt heftige jetlag uit. Ik was ’s avonds wel vroeg moe en ondanks dat ik om de normale tijd naar bed ging werd ik ’s ochtends wel vroeg weer wakker maar verder ging het prima. Ondanks dat ik niet keihard aan het werk was afgelopen week was het wel een hele mooie week. Met fijne afspraken en leuke dingen in het vooruitzicht. Kijk je mee naar een nieuwe Week van OMF?

foto1

Maandag zat ik vooral in het vliegtuig en ging ik om 20.00 uur. Na een nacht van 10,5 uur voelde ik me prima dinsdag! Tijd om boodschappen te doen want als de vrouw van huis is, is de koelkast leeg als ze thuiskomt ;)

foto2

Ik kreeg hele mooie verse foodpost van Joan’s Ribs. Wat een traktatie. Tim was er vooral ook heel blij mee. Joan’s Ribs is een samenwerking tussen de twee vrienden Jose Kouwenhoven en Andre Posthumus. Zij besloten in september 2014 hun krachten te bundelen en kalfsribs te maken. Luxe, verfijnde spareribs waar je de tijd voor neemt. Alle Joan’s Ribs producten zijn glutenvrij en bevatten geen kunstmatige kleur-, smaak- of conserveringsmiddelen. En er wordt gelet op allergenen. Ik kreeg een testpakket van ze thuisbezorgd met daarin twee van hun kalfsribs, kalfsstoofvlees en knakworsten. Omdat de producten vacuümverpakt zijn, zijn ze lekker lang houdbaar. Maar de spareribs hebben het weekend niet gehaald kan ik je alvast verklappen. Meer hierover aankomende zondag in OMF’s Eetoverzicht!

foto3

Tijd om de vriezer leeg te eten en klaar te maken voor de lente. Er liggen zoveel producten in die echt wel eens op mogen. En dus lunchte ik met zalm, zoete aardappel, tomaat, sperzieboontjes en een beetje feta.

foto4

Ik vond het ook tijd om wat lente in huis te halen dus ik toverde mijn bloesemtakken tevoorschijn. Geeft toch een heel ander sfeertje in huis. En ik houd ervan.

foto5

Ook sinds afgelopen week besloten: ik geef havermout weer eens een kans. Ik ben echt op zoek (geweest) naar een gezond en vullend ontbijt maar iedere keer kwam ik er gewoon niet uit. Havermout maar eens proberen dus. Lekker met banaan, honing en aardbeien. En een beetje (troepvrije) muesli voor de crunch. Bevalt tot nu toe heel goed!

foto6

Multitasken! Mijn geëditte Japan vlogs uploaden via de MacBook en verder werken via de iMac. Fijn hoor.

foto7

Mijn auto was zó hard toe aan een wasbeurt. Al weken, maar aangezien ik mezelf vrij had gegeven afgelopen week moest ik er toch aan geloven. Spannend zo, met die rode lampjes. Vraag me af waar dat goed voor is?

foto8

Donderdag had ik afspraken in Amsterdam. De eerste ging gepaard met verse muntthee en een heerlijke cheesecake die we deelden. Ik kan/wil nog even niets zeggen over de inhoud van deze afspraak maar ik werd er blij van. Hopelijk kan ik je volgende maand meer vertellen!

foto9

Daarna op naar de Foodhallen waar ik doorheen moest voor mijn volgende afspraak.

foto10

Bij Anne & Max! Ook voor een heel leuk project. Daar kan ik jullie hopelijk ook snel meer over vertellen. Wat een geheimzinnigheid allemaal.

foto11

Ik lunchte er eerst even voor mijn afspraak en koos voor hun ‘Successalade’. Lekker zeg! Met onder andere gerookte makreel, bietjes en sinaasappel.

foto12

Hysterisch de slappe lach hebben door appjes die ik heen en weer stuurde met foodievriendinnetjes Brenda, Pauline, Monique, Philippine en Francesca. Op een gegeven moment lagen we er allemaal zo bij geloof ik. Zo blij met die meisjes <3

foto13

Tijd om inkopen te doen voor Pasen en dat besloot ik eens te doen bij Albert Heijn XL. Geloof het of niet, maar ik was nog niet eerder in zo’n winkel geweest. HOOOO wat een walhalla! Ze hebben er echt álles he? Ik ben in staat om voortaan altijd een halfuur te rijden voor deze supermarkt maar dat zou een beetje te gek zijn.

foto14

foto15

Van DirectlyFrom mocht ik een aantal fijne producten bestellen. Helaas ging het niet helemaal goed met de levering en wacht ik nog op een paar producten, maar ik kan jullie wel alvast dit laten zijn. Bij DirectlyFrom bestel je via één website alle (verse) producten direct bij de leverancier. Zo bestelde ik vlees van Nice to Meat en vis van Schmidt Zeevis in Rotterdam. Alle producten worden dan (normaliter) tegelijk bij je thuis geleverd. Ze hebben práchtige producten in het assortiment. Ik denk dat ik straks aan het eind van het jaar voor Kerst hier zeker weer terug ga komen. Mijn bestelling bestond trouwens uit inktvisjes, king crab meat, garnalenkroketten, diverse steaks en eendenborstfilet.

foto16

Vaste prik: zaterdag naar de markt. EN OOOOHHHH IK KWAM PIKHAANTJES TEGEN! En ja, dat verdiend capslock want pikhaantjes (haantje pik zoals ik het noem) zijn op en top nostalgie voor mij. Ik maakte ze al eens zelf.

foto17

Omdat het zulk mooi weer was besloten we met Senna naar Bussloo te gaan. Altijd fijn!

foto18

En daarna mijn LINDA’s lezen. Ik had nog wat in te halen en las ze allebei die middag uit.

foto19

Eerste Paasdag: paasontbijt! Pasen is bij ons niet zo speciaal, we ontbijten alleen (zeer) uitgebreid.

foto20

De rest van de dag zag er namelijk zo uit: lekker niets doen!

Aankomende week ga ik weer lekker aan de bak. Vandaag is het Tweede Paasdag en ben ik nog vrij, maar vanaf morgen heb ik genoeg te doen. Er moeten nieuwe video’s opgenomen worden, aankomende donderdag heb ik de jaarlijkse borrel van mijn mediabureau en zondag ga ik met mijn foodievriendinnetjes de hele dag koken en eten bij Miljuschka thuis. Zin in!

Fijne week! x

Join the Conversation

 1. Cheese and Chinese says:

  Je paasontbijtje ziet er goed uit!

 2. Rachel says:

  Boodschappen scannen dat staat op mijn bucketlist hahah geweldig! leuke foto’s!

 3. Dus al met al druk geweest en ons fijn in spanning laten zitten …lekker dan… ;-)
  Ik vind de AH XL ook n heerlijke winkel, ik schrik alleen altijd als ik bij kassa ben :-(

 4. Margot says:

  Ik ben benieuwd naar al die spannende dingen die je nu nog niet mag vertellen!

 5. Spannend nieuws dus, ik gok een tweede boek :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close