Video: Pitabroodjes maken

Tijdens het opnemen van deze video kreeg ik ineens een flashback: ‘wacht… ik héb toch al eens pitabroodjes gemaakt voor OMF?’. Dat is flink balen kan ik je vertellen als je er al een halve video op hebt zitten maar na heel wat speurwerk kwam ik er achter dat ik toch echt nog niet eerder een recept voor pitabroodjes heb gedeeld op OMF. Of ik moet met mijn neus hebben gekeken en in dat geval: excusez! In de video van vandaag ga ik je in ieder geval laten zien hoe je zelf pitabroodjes kunt maken en dat is echt súper simpel. En bovendien zijn ze veel lekkerder dan de voorverpakte pitabroodjes uit de supermarkt.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (10 stuks)

 • 350 gram bloem
 • 7 gram (1 zakje) instant gist
 • 175 milliliter lauwwarm water
 • snuf zout
 • ½ eetlepel kristalsuiker

Check de video voor de werkwijze!

Vergeet je niet te abonneren op het OMF YouTube-kanaal, dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste video’s en zie je ze als eerst!

Pitabroodjes

Join the Conversation

 1. Lotte says:

  Dat is helemaal niet zo moeilijk nee! Ik ga een variant met volkoren meel proberen, kijken of dat net zo goed gaat:)

 2. Dat valt best mee, ik ga het ook eens proberen!

 3. Wauw. Ik wist niet dat het zo makkelijk zou zijn. Binnenkort ga ik het eens proberen om hier een glutenvrije variant van te maken!

 4. Ik was ook in de veronderstelling dat je al eens pita broodjes gemaakt had…. Hm….hebben we ons samen vergist ;)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close