Video: Philly Cheese Steak Tosti

Tosti-timeeeeee! Ik houd van tosti’s, er staan ook niet voor niets vijf verschillende recepten in mijn boek. In de video van vandaag laat ik je ook een fijn tosti-recept zien: een Philly Cheese Steak Tosti. Jaren(?) geleden deelde ik het recept voor Philly Cheese Steak (de sandwich) al eens met jullie en maakte ik een Philly Cheese Steak wrap, nu heb ik hem omgebouwd tot tosti. Smullen, echt waar. En een leuke variatie op de immer populaire ham-kaas tosti.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (1 stuk)

 • 2 sneetjes brood
 • 100 gram rosbief
 • 1 handvol geraspte kaas
 • ui
 • groene paprika
 • ongezouten roomboter

1. Snijd de ui in halve ringen en de paprika in dunne reepjes. Bak deze in een beetje olie tot ze wat zachter zijn.

2. Smeer een kant van de sneetjes brood in met de roomboter.

3. Verdeel de rosbief, ui, paprika en geraspte kaas over de niet-ingesmeerde kant van een sneetje brood. Leg het andere sneetje brood met de beboterde kant naar boven op het andere sneetje.

4. Bak de tosti in een droge koekenpan rondom goudbruin tot de kaas gesmolten is.Philly Cheese Steak Tosti

Mocht je trouwens op zoek zijn naar meer inspiratie voor vleeswaar, check Vleeschwaar.nl! Ik ben ambassadeur van dit platform.

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Wat een goed idee! Ik heb al te lang geen tosti meer gegeten!

 2. Laura - Dagelijkse hap says:

  Dit moet ik aan mijn vriend laten zien, dit is echt wat voor hem! Alle goede en lekkere dingen in 1 gerecht gecombineerd :D

 3. Lianne says:

  Lijkt me echt heerlijk! En dat terwijl ik nog nooit echt rosbief geprobeerd heb. Gaat op mijn food-to-try-list ;)

 4. Maaike says:

  Ik ben gek op tosti’s en deze ziet er echt superlekker uit!! Zodra ik weer rosbief mag eten ga ik hem zeker proberen :D

 5. Cynthia says:

  Als eerste wil ik even kwijt dat ik je blog altijd met veel plezier bekijk en je boek helemaal super vind! Ik heb niet zozeer een vraag over het eten maar over de apperatuur die je gebruikt. Ik vroeg me af welke lenzen je gebruikt, en of je de foto’s nog nabewerkt. Ik vind je foto’s altijd zo mooi.

  Groetjes

  1. Sabine Author says:

   Dankjewel, wat lief! Ik fotografeer met een Nikon D610 en altijd met mijn 50mm f/1.8 objectief. Reisfoto’s schiet ik vaak met mijn Canon G7X. Ik fotografeer in RAW dus bewerk altijd na met Lightroom :)

 6. Saskia says:

  Hoi Sabine,

  Welke gerapte kaas heb je gebruikt?

  Groetjes

  1. Sabine Author says:

   Belegen geraspte kaas (48+).

   1. Saskia says:

    Ze waren heerlijk:-))

 7. Dit weekend gegeten: lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close