Sfeervideo Biggest Bloggers BBQ

Jaaaa, daar is ‘ie eindelijk! Ik deelde laatst al een uitgebreid sfeerverslag met veel foto’s van de Biggest Bloggers BBQ powered by MAGGI, maar het hele camerateam dat rond liep was er natuurlijk niet voor niets. Van te voren hadden Brenda en ik onze gasten al geïnformeerd over het feit dat MAGGI een sfeervideo voor de nieuwe MAGGI BAK & BBQ Marinade zou maken en dat ze dus vooral niet bang moesten zijn voor de camera. Gelukkig gaf iedereen aan het heel leuk te vinden om op camera te verschijnen. Aan de sfeervideo die ik nú met jullie mag delen is dat ook zeker te zien. Tijdens een opnamedag is het altijd afwachten hoe een video eruit komt te zien en of een video van anderhalve minuut wel de sfeer van de hele barbecue (die een paar uur duurde) duidelijk kon maken maar ik durf met zekerheid te zeggen dat dit ab-so-luut is gelukt. Ik ben zó blij met de sfeervideo van de Biggest Bloggers BBQ dat ik direct zin krijg om weer een barbecue te organiseren. Goed, ik zal jullie niet langer in spanning houden.

Tof he? Helaas was dit nu ook direct de laatste post over de Biggest Bloggers BBQ. Ik heb het al duizend keer gezegd maar ik vond het zo’n toffe dag en kijk er met héél veel plezier op terug. Ik weet zeker dat er in de toekomst nog eens een foodbloggersevenement voor bezoekers wordt georganiseerd en als het zover is zijn jullie de eersten die het krijgen te horen.

Tijdens de barbecue was er trouwens ook nog een booth waar Loran van MAGGI onze gasten interviewde over een aantal verse ideeën voor bij de barbecue. Al deze losse filmpjes zijn hier te bekijken.

Join the Conversation

  1. Wat een leuke sfeerbeelden met veel leuke bbq ideetjes :-)

  2. Nadia says:

    Wat een leuke video! Brengt inderdaad een hele fijne sfeer over.

  3. Leuk filmpje van Maggi, vraag me wel af of we nog serieuze artikelen over Maggi producten zullen lezen hier.. Onafhankelijke beoordelingen zullen er niet meer bij zijn nu je reclame voor ze maakt.

  4. Ziet er hartstikke gezellig en lekker uit!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close