Sfeerverslag Biggest Bloggers BBQ

Je kunt het bijna niet gemist hebben en als dat wel zo is hebben jullie waarschijnlijk onder een steen geleefd. Alweer een paar weken geleden organiseerde ik samen met Brenda de Biggest Bloggers BBQ, mede mogelijk gemaakt door MAGGI. Het liefst hadden we iedereen uitgenodigd maar er waren zoveel aanmeldingen voor de barbecue dat dit helaas onmogelijk was. Om degenen die niet zijn geweest er toch nog een beetje bij te laten zijn dit sfeerverslag. En natuurlijk ook gewoon omdat ik het heerlijk vind om de foto’s weer te zien, want wat was het een enorm toffe dag! Bereid je voor op lekker veel foto’s!

BIGGEST BLOGGERS BBQ

BIGGEST BLOGGERS BBQ

BIGGEST BLOGGERS BBQ

Voor Brenda en mij begon de dag al om 11.00 uur, de voorbereidingen moesten natuurlijk ook getroffen worden. De toffe decoratie en de heerlijke hapjes komen niet zomaar aangewaaid en we wilden voor onze bezoekers alles tip top in orde hebben. Onze barbecue vond plaats in het Rijk van de Keizer waar we een kleine binnentuin hadden afgehuurd, omringd door moestuintjes. Het zonnetje scheen, sterker nog – het was hartstikke warm!, dus beter konden we dat ons niet wensen. MAGGI zorgde voor een Pinterest-waardige aankleding, zelf zetten we alle spullen op de juiste plek terwijl de camera op onze neus stond. Van de hele dag is een superleuke sfeerfilm gemaakt (ik heb hem al gezien!) die ik binnenkort nog met jullie ga delen.

BIGGEST BLOGGERS BBQ

BIGGEST BLOGGERS BBQ

BIGGEST BLOGGERS BBQ

Om 15.30 mochten we onze gasten verwelkomen, een bijzonder moment. Nog steeds krijg ik kippenvel als ik er aan denk, het is zo maf en raar om jullie te ontmoeten. Ik besef me namelijk heel goed dat jullie een heel goed beeld hebben bij wie ik ben, maar ik ken jullie natuurlijk niet allemaal. Sommige gasten herkende ik van Instagram of Facebook, maar het merendeel was voor mij toch relatief onbekend. Hoewel ik de hele dag de spanning voor deze kennismaking wel voelde, verdween dat als sneeuw voor de zon zodra iedereen binnen was. Wat zijn jullie allemaal extreem gezellig en leuk! Het eerste uur van de barbecue was nog wat onwennig, logisch ook – de gasten kenden elkaar natuurlijk ook niet!, maar zodra het eten werd uitgeserveerd en de barbecue werd aangestoken maakte de onwennigheid plaats voor gezelligheid. Eten brengt mensen bij elkaar en deze barbecue heeft dat maar weer bewezen.

BIGGEST BLOGGERS BBQ

BIGGEST BLOGGERS BBQ

BIGGEST BLOGGERS BBQ

Van te voren wilden we de barbecue zo toegankelijk mogelijk maken en daarom vonden we dat kinderen ook welkom moesten zijn. Uiteindelijk hobbelden er zeven kindjes van verschillende leeftijden rond die zich uitstekend hebben vermaakt in de kinderhoek maar ook genoten hebben van alle hapjes. In onze kinderhoek trouwens geen tablets, PlayStations of andere high-tech apparatuur. Ze vermaakten zich prima met bellen blazen, Twister en blikgooien. Achteraf hoorde ik dat er een aantal kindjes het op een huilen zetten omdat ze niet weg wilden, dat is een goed teken toch?

BIGGEST BLOGGERS BBQ

BIGGEST BLOGGERS BBQ

BIGGEST BLOGGERS BBQ

Zowel Brenda als ik hebben ons best gedaan om met iedereen een praatje te maken en volgens mij is dat aardig gelukt. We vonden het beide bijzonder om te zien hoe gevarieerd onze doelgroep is. Onze jongste bezoekers die aanwezig waren op de barbecue waren net 20 terwijl de ‘oudsten’ (klinkt altijd zo lullig, maar hoe formuleer je het anders?) 50+ waren. Overigens waren de 50+-ers die aanwezig waren net zo actief op Instagram en YouTube als onze jongere bezoekers! Op dit moment was ik ook blij dat we de selectie op ‘slechts’ 50 personen hadden gehouden, op die manier konden we ook echt met iedereen spreken.

BIGGEST BLOGGERS BBQ

De barbecue was uiteindelijk rond 20.00 uur afgelopen en iedereen ging met een goedgevulde goodiebag naar huis. Hopelijk hebben de aanwezigen net zo genoten als wij hebben gedaan. De Biggest Bloggers BBQ heeft ons in ieder geval geïnspireerd en wie weet organiseren we in de toekomst nog een keer een foodbloggersevenement voor bezoekers. Want zeg nou zelf: hoe leuk zou dat zijn?

Iedereen die is geweest: ontzettend bedankt dat jullie onze eerste gezamenlijke barbecue tot een succes hebben gemaakt. Hopelijk tot snel!

ohmyfoodness nl&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl 290419444
ohmyfoodness nl article&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl article 290419444

Join the Conversation

 1. Leuk om alle foto’s te zien en om te lezen wat jij er van vond! Nog leuker in een leuke foto van mezelf tegen te komen! Het was een super dag.

 2. Margot says:

  Wat ziet het er leuk en gezellig uit!

 3. Tamara says:

  Wat een leuke BBQ!

 4. Klinkt als een zeer gezellige dag en wat hadden jullie geluk met het weer.

 5. Nadia says:

  Leuk dat het zo geslaagd was!

 6. Roxanne says:

  Ziet er enorm gezellig uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close