Na wekenlang véél in de keuken te hebben gestaan, hoefde dat afgelopen week ietsjes minder. Neemt niet weg dat er alsnog wel gekookt werd natuurlijk, maar ik had een stuk minder voorraad om op te teren waardoor er wat meer ruimte was om te improviseren.
Ook wel fijn moet ik zeggen! Met de voorraad aan eten die er normaal gesproken in mijn huis ligt, is er niet altijd ruimte om echt te eten waar ik zin in heb (luxeprobleem, I know). Afgelopen week gebeurde dat wat meer!
Zondag
De jongens kwamen onverhoopt een avondje eerder naar huis en daar had ik niet helemaal rekening mee gehouden. De koelkast was zo goed als leeg, dus ze hadden mazzel. Ik besloot ze te trakteren op McDonald’s.
Maandag
In het kader van hier worden de borden altijd van leeg gegeten in huis: spaghetti! Met onder andere vega gehakt van Beyond Meat, Heinz tomato frito.
Dinsdag
Het avondeten van dinsdag bestond uit noedels uit de slowcooker. Hoewel de smaak top was, waren de looks niet naar mijn wens dus dit recept voor het boek gaat aankomende week nog een keertje in de herkansing. In het volgende eetoverzicht zie je hem dus waarschijnlijk nog een keer voorbij komen, haha.
Woensdag
Een kleine verandering van de planning omdat ik overdag niet genoeg tijd had om het geplande gerecht te fotograferen. Ik bouwde een taco ‘buffetje’, want we zaten met zijn vijven aan tafel. Ik plukte daarvoor onder andere vissticks en kippeling uit de vriezer.
Donderdag
Normaal gesproken ga ik op donderdag altijd padellen, maar dat ging deze keer niet door. Ik lunchte voor de verandering ook eens op tijd waardoor ik deze donderdagavond wél gewoon avondeten had. Heerlijk zelfgemaakte rendang.
Vrijdag
Ik moest vrijdag eigenlijk twee slowcooker gerechten maken en fotograferen, maar Vic wilde graag zwemmen ’s middags dus ook die planning werd gewijzigd. De twee gerechten werden verschoven naar de zaterdag en vrijdag besloot ik pannenkoeken te bakken. Wel zo lekker na een middag in het zwembad.
Zaterdag
Een Hollands maaltje op de zaterdagavond! Aardappelgratin met rode kool en gehaktballen. Beide uit de slowcooker en beide recepten komen in het slowcookerboek.
Aankomende week is mijn laatste werkweek en voorlopig ook even de laatste week waarin ik normaal kan eten.
Er staan vier stamppotjes op de planning om te koken en fotograferen, dus daar eten we sowieso iets van aankomende week. Ik denk niet dat ik veel hoef te improviseren wat avondeten betreft. Lekker makkelijk weer dus.
Fijne zondag! x
Vraag me al weken af waar vivian is?
Die is in oktober gestopt met werken voor OMF. Dat is toen ook vermeld in een eetoverzicht :)
Ja klopt maar ik dacht dat toen alleen was gezegd dat ze zou stoppen met haar eetoverzicht?
Daarvoor was ze al lange tijd gestopt met receptenontwikkeling.
Ja ik dus ook,werken jullie niet meer samen?
Hallo maak je nog YouTube filmpjes kan niks vinden van maken Zwitsers gebakje
Nee, helaas niet Joop!