Sab’s Eetoverzicht week 28-2023

Een makkelijke eetweek, zo kun je die van mij wel noemen afgelopen week. De jongens vertrokken afgelopen maandag voor hun eerste twee weken zomervakantie bij hun vader, dus ik at grotendeels alleen deze week. Gelukkig stonden er twee kookdagen gepland en kon ik daar richting het einde van de week vooral op teren.

Mijn maaltjes waren simpel, snel klaar te maken maar wel erg lekker allemaal. Ik sportte deze week regelmatig in de avonduren en dat kun je ook wel zien aan de maaltijden die op de planning stonden. die waren veelal licht.

Zondag

Op zondag sloegen we het avondeten met z’n drietjes over. We waren overdag wezen zwemmen bij mijn ouders en lunchten daar (laat) met frietjes. Tijdens de F1 race hadden we een borrelplank en daardoor hadden we geen trek meer in het avondeten.

IMG 8429

Maandag

BIJNA vergat ik een foto te maken maandag maar op het laatste moment realiseerde ik het me. Sorry, de salade was hierdoor wel gemengd haha. Ik ging met een vriendin naar yoga ’s avonds en we besloten voor die tijd een klein hapje te eten op een terras. We kozen allebei voor de carpaccio salade. Lekker licht en goed passend bij het warme weer. Ook al ziet het er niet zo meer uit, de salade smaakte goed!

IMG 8480

Dinsdag

Ik draaide een hele simpele maaltijd in elkaar dinsdag. Een lekkere pasta met tonijn in pikante saus, gedroogde paddenstoelen (die kreeg ik een dag eerder cadeau), extra vergine olijfolie, buffelmozzarella en pijnboompitjes. YUM.

IMG 8511

Woensdag

Woensdagavond ging ik padellen en voor die tijd probeer ik dan licht te eten. Overdag had ik in de keuken gestaan voor OMF en maakte ik onder andere deze flatbread pizza’s met burrata en gegrilde artisjok. Daar at ik er eentje van voor het sporten en dat bleek perfect te zijn. En erg lekker! Het recept krijgen jullie van me in augustus.

IMG 8533

Donderdag

Ook donderdag kon ik mijn eten opwarmen. Ik maakte al eerder kip met mozzarella en tomatensalsa, ook hiervan komt het recept, en bij het doen van de boodschappen nam ik een vers stokbroodje mee dat ik erbij at.

IMG 8552

Vrijdag

Het wordt bijna saai, maar gelukkig was er een grote variatie aan op te warmen eten in huis, haha. Gevulde courgette met knoflookgarnalen en een stukje hartige taart met courgette en feta. Van die laatste krijg je op 1 augustus het recept van me als je lid bent van de OMF nieuwsbrief! Meld je dus voor die tijd nog aan. Even naar beneden scrollen op deze pagina en je komt het inschrijfformulier tegen. Kost je niets!

IMG 8565

Zaterdag

Raad je al wat ik ga zeggen? Juist, ik kon mijn eten van gisteravond opwarmen. Er lagen nog pitabroodjes met falafel en feta-yoghurtsaus. Die krikte ik even op in de oven, heerlijk simpel maaltje.

De kop is eraf, nog een kleine eetweek in mijn eentje te gaan! Hoewel, die is wel erg kort hoor. Vanavond ga ik uit eten met vrienden. Het is een verrassing waar we heengaan, dus ik ben méga benieuwd.

Dinsdag ben ik de hele dag op pad voor Gelderse Streken, onwijs leuk! De dag staat in het teken van eten bij kastelen op de Veluwe dus ik gok dat ik ’s avonds niet heel veel trek meer ga hebben. Van die dag komt een verslag op OMF, maar je kunt me ook volgen via Instagram voor live updates.

Vrijdag komen de kindjes weer thuis, begint mijn vakantie en ben ik drie weken met ze. Héérlijk.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close