Aan lekker eten geen gebrek afgelopen eetweek! Ik was jarig en dat vierden we onder andere door sushi te gaan eten met z’n drietjes.
Verder was het met name een race tegen de klok want door mijn verjaardag op maandag en volgeplande dagen op donderdag en vrijdag, had ik maar twee dagen om echt te werken. Met de nodige deadlines in de agenda was dat echt even doorbuffelen, maar gelukkig is het allemaal goedkomen en stond er alsnog genoeg lekkers op tafel.

Zaterdag
Ik kreeg een perspakketje thuisgestuurd vorige week met daarin ingrediënten voor deze wáánzinnige aardappels met roti masala saus, tuinbonen en ingelegde mosterdzaadjes, naar een recept van Geneal Harreman. Staat in zijn nieuwste kookboek. Het smaakte zó goed, echt een aanrader.

Zondag
Zondag deed ik lekker makkelijk met het eten. Ik warmde een kom tomatensoep op en at er een eenvoudige salade met kipshoarma bij.

Maandag
Maandag blies ik 35 kaarsjes uit voor mijn verjaardag en het idee was om sushi te bestellen voor het avondeten. De kinderen wilden echter in het restaurant eten, dus zo gezegd zo gedaan. We aten bij Blue Sakura in Apeldoorn. Eten bestellen vanaf een tablet blijft voor de kinderen een feestje en bij Blue Sakura hebben ze bezorgrobots. Dus tja.

Dinsdag
Pannenkoekenfeestje bij mijn ouders! Op de laatste dag van de meivakantie werden we uitgenodigd om daar aan te schuiven voor pannenkoeken en daar zeiden we natuurlijk geen nee tegen. Soms is het zo heerlijk om gewoon na het werk aan te kunnen schuiven en zelf niet te hoeven koken – haha.

Woensdag
Voor woensdag hoefde ik het eten alleen nog op te warmen. Heel fijn, aangezien we direct na de meivakantie ook weer vol in het sportregime (van de kinderen) gingen. Ik had een traybake gemaakt met krieltjes, kip, groene asperges, bimi en kruidenboter. Viel heel erg in de smaak! Het recept krijg je snel van me.


Donderdag
Ik was donderdag en vrijdag vrij en werd donderdag op sleeptouw genomen als cadeautje voor mijn verjaardag. We hadden een heerlijke dag in Amsterdam bij de F1 Exhibition, reden door naar Bataviastad en aten bij De Fabriek in Dalfsen voor het diner. Als voorgerecht koos ik voor de witte asperges met burrata en het hoofdgerecht was kalfsentrecôte met seizoensgroenten. Lekker!

Vrijdag
Vrijdag was ik de hele dag winkelen met een vriendinnetje en op de terugweg haalde ik de hond van de opvang en de kinderen van de BSO. Ik ging nog even langs de Plus voor wat drinken en was van plan om een snelle pasta in elkaar te draaien, tot ik zag dat de Crosta E Mollica pizza’s in de aanbieding waren. Die gingen mee en werden in de oven geschoven.
Na de meivakantie en een gekke week direct daarna, is aankomende week eindelijk weer even normaal. Vol afspraken weliswaar, maar er wordt ook voldoende gekookt. En aangezien ik alle deadlines heb weten weg te werken afgelopen week, ga ik eens lekker aan de slag voor de blog. Fijn!
Fijne zondag! x