Sab’s Eetoverzicht week 05/2018

Hallo daar! Sab’s Eetoverzicht van deze week duurt voor de verandering voor een keer tot en met vrijdag i.p.v. gisteren. Gisteren hadden Tim en ik tussen alle klusbedrijven door namelijk een mini datenight. Om 19.00u hadden we een tafeltje gereserveerd bij ’t Zusje, hier wilden we al weken weer een keertje heen maar het restaurant in Apeldoorn zit vrijwel altijd vol. Omdat Vic dit weekend twee dagen bij mijn schoonmoeder en -zusje verblijft, grepen we onze kans om even iets rustiger aan te doen in deze gekke weken. Enfin, we waren vrij laat thuis en je kunt je voorstellen dat ik niet heel veel zin had om mijn Macbook er nog bij te pakken gisteren, vandaar dat ik even oversloeg. Was wel lekker overigens! Net als de rest van de week, waarin we lekker gevarieerd hebben gegeten.

Indonesisch

Zondag

Tim had vorig weekend zin in Indonesisch en ik vond het prima om dat te maken. Ik maakte de Rendang uit mijn Reishonger Kookboek (maar dan in de slowcooker). Erbij pandanrijst en lekker veel sajoerboontjes, jumm.

Turkse pizza

Maandag

Homemade Turkse pizza op de maandag. Soort van dan, ik had nog wat wraps liggen die ik wilde opmaken dus die gebruikte ik als bodem. Er bovenop op smaak gebrachte rundertartaar en een flinke salade. De knoflooksaus maakte ik o.b.v. Skyr, tippie voor de afvallers, dit kost je bij WW 0 punten en is SUPER lekker.

loempiataart

Dinsdag

Via Weight Watchers Connect kom ik bijna iedere dag de loempiataart van Chicks Love Food wel tegen. Logisch ook, het is namelijk een heel fijn gerecht voor heel weinig punten. Ik maakte hem zelf dinsdag maar bracht de taart wel iets meer op smaak. Het is filodeeg gevuld met Chinese wokgroenten, extra taugé, kipfilet en ei en dat heb ik op smaak gebracht met sojasaus, sambal en oestersaus. Jum!

linzensoep

Woensdag

Zoals ik afgelopen week al zei had ik zin in linzensoep en dus maakte ik dat woensdag. Tijdens het koken bedacht ik me dat ergens in alle verhuisdozen de staafmixer lag. OEPS! Het werd dus een niet-gepureerd linzensoepje die gelukkig alsnog lekker was. Erbij een bruin bolletje met een Vivera ‘vis’burger.

mados tacos

Donderdag

Om 16.00u mochten we donderdag dan eindelijk de sleutels van ons nieuwe huis in ontvangst nemen! Mijn schoonzusje haalde Vic bij de gastouder op en at samen met hem in ons oude huis zodat Tim en ik direct aan de slag konden in het nieuwe huis. We wilden vooral vast alles afplakken zodat we vrijdag direct konden beginnen met sauzen. Tim en ik vonden beide dat we het in ontvangst nemen van de sleutels toch een beetje moesten vieren en dus hadden we een fles wijn meegenomen naar het nieuwe huis en lieten we daar sushi bezorgen. Althans, het was de bedoeling dat we sushi zouden eten maar onze favoriete bezorgdienst was dicht. Uiteindelijk gingen we voor Mexicaans via Mados Taco’s. We aten het op in een compleet leeghuis te midden van klusspullen, haha. Lekker romantisch!

noedels

Vrijdag

Wat ben ik op zulke momenten blij dat er in de vriezer eten ligt als we thuis komen zeg. Het liefst grijp je naar pizza, patat of ander vet eten als je de hele dag hebt geklust, maar voor vrijdag had ik noedels met groenten en garnalen uit de vriezer gehaald. Top! 5 minuten opwarmen en hup, aan tafel. Stuk beter dan die vette hap.

Aankomende week is een volledige klusweek en daarom leven we voornamelijk op diepvriesmaaltjes. Er ligt behoorlijk wat in de vriezer en het is eigenlijk wel de bedoeling dat deze zo goed als leeg is voordat het gevaarte aankomende vrijdag wordt verplaatst naar het nieuwe huis. Wat op welke dag gegeten gaat worden is nog even de vraag, dus ik ben benieuwd hoe mijn eetoverzicht er volgende week uitziet.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close