Sab’s Eetoverzicht #9-2022

Geen uitgebreide kookweek op kantoor voor mij afgelopen week, dus ik moest er regelmatig weer zelf aan geloven thuis. Net als iedereen eigenlijk hè; het blijft een luxe dat ik zo vaak al overdag kan koken natuurlijk! We hadden een best wel eenvoudige eetweek. Er stond een paar keer pasta op tafel, ik kon op de koelkast vertrouwen voor kliekjes… Een fijne afwisseling van comfort food en lekker veel groenten. Prima dus.

zondag

Zondag

Eigenlijk zouden we ‘vleesje met botjes’ (Vics term) eten met kokosrijst, maar ik besloot zondag dit even een dag te verzetten zodat we wat restjes in de koelkast konden opmaken die écht op moesten. Dat werden twee soorten pasta uiteindelijk, haha. Spaghetti bolognese en nog een restje pasta met spinazie en garnalen. Hoewel, die garnalen waren op.

maandag

Maandag

Maandag dus wél chickenwings met gebakken kokosrijst. Die rijst was erg lekker trouwens. Eerst had ik kokosrijst gekookt en die bakte ik ’s avonds met knoflook, ui, gember, taugé, prei en ei. Heel simpel maar erg lekker!

dinsdag

Dinsdag

Een volgende restje uit de koelkast: bloemkoolstamppot! Erbij at ik een jalapeño-cheddarworstje van BBQuality; die zijn echt zó lekker. We aten overigens allemaal wat anders. Tim had nog een restje kipsaté; de kindjes hadden nog varkensrollade. Echt weer zo’n scharrelmaaltje.

woensdag

Woensdag

Voor de woensdagavond had ik ook al eten gekookt: Mac & Cheese met krokante cajungarnalen. Een echt bommetje, maar daardoor stiekem wel lekker.

donderdag

Donderdag

Currytime! Blijft een favoriet voor doordeweekse dagen. Ik kocht hiervoor zo’n ‘gesneden’ verspakket van Albert Heijn met pompoen en wokgroenten en voegde daar zelf vegetarische kipreepjes aan toe. Super simpel maar lekker veel groenten en dat is fijn.

vrijdag

Vrijdag

En vrijdag was het tijd voor gnocchi. Ik grilde rode paprika’s die ik volgens met een beetje Heinz Tomato Frito pureerde tot een gladde saus. Die ging bij de gnocchi en daar schepte ik weer gegrilde aubergine en courgette door. Stuk buffelmozzarella erop en klaaaaar.

zaterdag

Zaterdag

We hadden een héérlijke dag gisteren. We begonnen bij Schateiland Zeumeren en waren de rest van de dag buiten aan het spelen. Die dag sloten we af met McDonald’s, top.

In tegenstelling tot afgelopen week sta ik deze week wél heel veel in de keuken. Alle drie de dagen die ik op kantoor ben om precies te zijn. En ja, daar wordt ook wel wat gemaakt voor het avondeten. Als ik naar mijn planning kijk dan denk ik dat we bijna de hele week wel kunnen eten van wat ik overdag kook. Dat wordt dus weer een makkie.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close