Review: Lidl Sweet & Sour Sauce

Supersnel en makkelijk koken doe ik vaak met woksaus. Kipfilet, wat groenten en rijst is alles wat je nodig hebt. Ik heb er al verschillende uit geprobeerd, waaronder deze van de Lidl.

Het toevoegen van groenten is bij deze woksaus optioneel, er is namelijk al een portie groenten toegevoegd aan de saus. Waaronder paprika, wortel en ui. Ook zit er wat fruit in de saus, ananas. Dat maakt het lekker zoet, maar het overheerst niet. Lekker!

Photobucket

Ik zei al dat het erg makkelijk was, je snijdt zo’n 300 gram kipfilet of varkenvlees in stukjes en braadt deze goudbruin. Ondertussen kook je de rijst en wanneer je vlees klaar is, giet je de pot saus erbij. Dit kook je al roerend zo’n 3-4 minuten en het eten is al klaar om te serveren! Wat je over hebt kun je makkelijk invriezen, handig voor als je alleen moeten eten, of snel wat te eten nodig hebt.

Photobucket

Een pot is genoeg voor 2-3 personen, dan heb je ruim genoeg. Rijst kook je volgens de aanwijzingen op de verpakking. Ik zou deze saus zeker nog eens kopen, ik vind ‘m erg lekker!

Join the Conversation

  1. c. Habets-Gorissen says:

    Bij onze lidl is deze saus niet meer te krijgen. Waar wel?
    Ik woon in Rijen 5121

    1. Sabine Author says:

      Neem even contact op met Lidl zelf, zij kunnen je er vast meer over vertellen dan ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close