Review: Betty Crocker Fudge Brownies

We hebben weer een Amerikaanse bakmix in de test voor jullie gegooid. Niet iedereen is een keukenprins of -prinses en ook wij grijpen wel eens naar een bakmix wanneer de situatie daarom vraagt. Omdat zelfgemaakte brownies, koekjes of cakes vaak veel lekkerder zijn dan de mixen is het wel belangrijk om een écht lekkere mix te kiezen als je er toch voor moet gaan. En ik heb er weer één gevonden! De Betty Crocker Fudge Brownies welke online te bestellen is via de Nederlandse betaalbare webshop Interfoods. Deze bakmix is één van de makkelijkste die ik heb gezien voor brownies. De bakmix zelf kost je €4,99 maar verder hoef je dan ook alleen nog maar olie, eieren en water toe te voegen. Juist, iedereen kan dus in no-time overheerlijke brownies op tafel zetten.

bettycrocker brownies4

bettycrocker brownies5Zoals ik net al zei hoef je aan deze mix enkel olie, water en eieren toe te voegen waardoor het maken van deze brownies je wel heel erg makkelijk wordt gemaakt. Op de achterkant van de doos staan zelf instructies aangegeven, gebaseerd op de bakvorm die je kiest. Zelfs dáár hoef je dus niet meer over na te denken. In slechts ongeveer een half uur zet je snel brownies op tafel dus.

Maar…. hoe is de smaak? Want een bakmix kan wel heel simpel in gebruik zijn, maar als de smaak niet denderend is heb je er alsnog niets aan. Maar gelukkig kan ik jullie vertellen dat de smaak van deze brownies écht heel erg goed is. In eerste instantie was ik een beetje bang dat ze droog zouden uitvallen of juist heel sompig en dat de smaak totaal niet chocolade worthy zou zijn maar dat het eerder iets weg zou hebben van de goedkoopste chocolade die je kan vinden.

bettycrocker brownies3

bettycrocker brownies2

Niets is gelukkig minder waar en zoals je op de foto’s kunt zien kwamen deze brownies perfect uit de oven. Een mooi krokant bovenlaagje en een heerlijk zachte binnenkant.

Ook de kleur van de brownies verraad al het een en ander. De brownies zijn wellicht wat donkerder van kleur dan je gewend bent, maar de smaak is dan ook super. Intens chocolade zonder een hintje plastic of chemische verpakking. Héérlijk.

bettycrocker brownies1

Kortom, deze Betty Crocker Fudge Brownie mix kun je met een gerust hart in huis halen en de brownies kunnen prima doorgaan voor een eigen recept. Niemand die het zal merken dat je stiekem een mix hebt gebruikt.

Deze Fudge Brownies zijn samen met andere erg lekkere Amerikaanse producten verkrijgbaar bij Interfoods. De webshop hanteert fijne prijzen en een zeer snelle levering en is dus zeker een aanrader wanneer je op zoek bent naar producten die niet makkelijk in de winkel verkrijgbaar zijn.

Join the Conversation

 1. Esmay says:

  Het ziet er echt te lekker uit!

 2. Lotje says:

  Wat ziet die er heerlijk uit! Precies goed smeuig! Complimenten trouwens nog voor de nieuwe lay-out, heel mooi, strak en proffesioneel.

  1. Sabine says:

   Dankjewel voor je compliment! :)

 3. Lydia says:

  Yummy, die brownies zien er fantastisch uit. :) Ik vind het super lekker als de binnenkant nog een beetje klef en zoet is.

 4. Tedje says:

  nom nom nom! ziet er heerlijk uit!

 5. Sanne van den Berg says:

  Damn, deze zien er zo lekker uit. Mijn maag rommelt, hapje?

 6. Sandra says:

  Ken de fudgemixen van toen ik in het buitenkand woonde. Wekelijks maakte ik de fudge brownies hoewel ik absoluut niet van de bakmixen ben, maar deze is dan ook uitzonderlijk lekker. Mis ze ontzettend en de kinderen vragen er nog wekelijks naar. Jammer dat ze hier zo ontzettend duur zijn.

 7. Grappig dan dat 5 jaar later dit product uit de supermarkt gehaald moet worden vanwege een in illegaal in Nederland gebruikte gebleekte bloem.
  https://www.foodwatch.org/nl/onze-campagnes/onderwerpen/informatierecht/actuele-nieuwsberichten/verboden-chemisch-gebleekte-tarwe-uit-schappen-na-actie-foodwatch/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close