OMF… krijgt een baby! #12 | Proefdruk geboortekaartje

Ik kwam er afgelopen week achter dat de vrouwen die nu zwanger worden in juli/augustus 2017 gaan bevallen. Dan ben ik gewoon al 4 – 5 maanden mama. Dat is lastig voor te stellen en man, wat gaat de tijd snel. Ik blijf het maar herhalen en ik vond het eerst nogal een overtrokken cliché want hoe snel kan de tijd nou echt gaan. 9 maanden klinkt (ellendig) lang namelijk. Maar als ik me nu bedenk dat ik al 6 maanden in verwachting ben dan vraag ik me echt af waar de tijd is gebleven. Het voelt vaak nog als vorige week dat we onze zwangerschap bekend maakten. In ieder geval is er in de afgelopen twee weken weer veel gebeurd dus ik heb veel te vertellen in deze zwangerschapsupdate. Ik moest weer langs voor controle bij de verloskundige waar ik een extra (hele lange!) echo kreeg, we ontvingen de proefdruk van het geboortekaartje en helaas gaat het fysiek nu toch iets minder goed met me dan in de afgelopen maanden.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Nog even over het geboortekaartje: deze hebben we aangeboden gekregen van HippeGeboortekaartjes.nl. De proefdruk bestelden we twee weken geleden zelf en ik vind het zo ongelofelijk tof hoe ze dat aanpakken. Ik verwachtte voor € 1,- een envelopje met daarin de verstuur envelop van het kaartje en de proefdruk van het kaartje zelf, maar ze maakten er echt iets speciaals van met cadeautjes, lieve versjes en een mooie verpakking. Ik vond het toch wel speciaal om de naam van ons kind voor het eerst zo uitgeschreven te zien en dit gevoel werd alleen maar versterkt doordat zij er een feestje van maakten. Top dus.

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Leuke update weer en ze maken inderdaad een feestje van die proefdruk!

 2. Nathalie says:

  Hele toffe update weer.
  Hier vandaag alweer 33 weken ver, het gaat echt bizar snel!!
  Vorige zondag bestelde ik vanuit België ook onze proefdruk bij hippegeboortekaartjes, en elke dag liep ik vol spanning naar de brievenbus, maar nog niks aangekomen helaas :(
  Alle hoop gevestigd op morgen, fingers crossed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close