Mijn finale vultip voor Bugles: Mango Tango

Gesponsord – Het kan bijna niet anders of je hebt het meegekregen de afgelopen weken: samen met Chickslovefood en 2WMN deed ik mee aan de Bugles vultipchallenge. Met zijn drieën gingen we de strijd aan: wie maakt de lekkerste vulling voor Bugles? Na ieder afzonderlijk een item te hebben gehad in het RTL programma Life4You stonden we op zondag 29 maart na een nek aan nek race te zenuwpezen in de studio. Uiteindelijk bepaalde het publiek wie de winnaar was en tot mijn spijt moet ik bekennen dat Willemijn van 2WMN met haar Lente(b)uitje ons kei-hard heeft ingemaakt. Echter vroegen jullie na de uitzending alsnog massaal of ik mijn vulling ‘Mango Tango’ alsnog met jullie kon delen. En natuurlijk kan ik dat. Bij deze het recept!

Wat heb je nodig? (1 kommetje)

 • 2 bakjes zure room (250 gram)
 • ½ rijpe mango
 • 1 theelepel sambal
 • snuf paprikapoeder

1. Schil de mango en snijd hem in kleine stukken. Pureer de mango vervolgens met behulp van een staafmixer.

2. Roer de zure room samen met de sambal in een kommetje los. De zure room wordt hier ook romiger van, dus wees niet bang als hij wat ‘hard’ uit de verpakking komt.

3. Roer de gepureerde mango losjes door de zure room.

4. Maak de Mango Tango vulling af met een snuf paprikapoeder en serveer uiteraard met Bugles. Alle drie de smaken Bugles – Naturel, Nacho Cheese en Sweet Chili – zijn erg lekker bij deze vulling.

Ben je benieuwd naar alle recepten van de vultipchallenge en naar die van de andere meiden? Check dan de site van Bugles.

Mango Tango vulling voor Bugles

Dit is een gesponsord artikel

Join the Conversation

 1. Bijzondere vulling en aangezien ik een enorme mangofan ben moet ik deze wel een keer proberen. Leuk dat je het recept toch deelt!

 2. Lijkt me lekker fris, maar toch met een pittige verrassing :D I like it!!

 3. Mango en bugles, topcombo kan niet anders!

 4. Hier ben ik wel heel nieuwsgierig naar!

 5. lijkt me heel lekker en fris! Mango is altijd lekker!

 6. Ik ben dol op mango, lijkt me dus heerlijk!

 7. Het lijkt mij een heerlijke combinatie!!

 8. Apart maar lijkt me eigenlijk best lekker!

 9. Lijkt me heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close