Foodtijdschrift: Sweet Bakery

Eigenlijk loop ik een klein beetje achter de feiten aan met dit tijdschrift, maar aangezien hij nog steeds verkrijgbaar is mag ik er nog wel over schrijven. Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met een food tijdschrift special: Sweet Bakery. Het tijdschrift ligt al enige tijd in de schappen maar is zoals ik al zei (gelukkig) nog steeds te koop. De naam zegt het eigenlijk al: dit tijdschrift draait volledig om bakken. Een must have voor de bakfans onder ons dus. Ik zal proberen er niet al te veel woorden aan vuil te maken, de foto’s zeggen genoeg.

Sweet Bakery is een initiatief van FNL (de uitgever van onder andere Foodies Magazine) en Paul van Paul’s Bakery. De voorliefde voor het bakken van taarten en het feit dat familie en vrienden van Paul er zo van genieten, heeft hem doen besluiten om onder de naam Paul’s Bakery een paar geweldige nieuwe bakmazines op de markt te brengen. Sweet Bakery is er daar een van en de meest prachtige baksels zijn terug te vinden in het magazine. Stuk voor stuk om van te snoepen en het belangrijkste: allemaal heel goed te maken zolang je je maar aan de recepten houdt.

Sweet Bakery staat bomvol verrukkelijke recepten, variërend van rijkelijk versierde taarten tot kleine zoete en hartige snacks. Eigenlijk wil ik ieder recept uit dit magazine wel proberen maar daar zal ik waarschijnlijk een jaartaak aan hebben. Sweet Bakery is een geweldig tijdschrift om inspiratie uit op te doen, maar ook om uren door heen te bladeren. De prachtige styling en foodfotografie houden je wel even bezig. Kijk mee naar een aantal foto’s van het magazine die je een goede impressie geven van wat je kunt verwachten.

sweet bakery  sweet bakery  sweet bakery  sweet bakery    sweet bakery  sweet bakery  sweet bakery  sweet bakery  sweet bakery  sweet bakery

De recepten uit het tijdschrift zijn echt wel goed te maken en je hebt er vaak geen bijzondere ingrediënten voor nodig. De toon in het tijdschrift is erg vlot en daarom is het naast een fijne inspiratiebron voor recepten, ook gewoon erg lijk om te lezen. De klapper op de vuurpijl is natuurlijk het Blogger gedeelte  waarin aandacht wordt besteed aan verschillende foodblogs. Geen Nederlandse weliswaar dus daar is vast nog wel eens een plekje vrij voor OhMyFoodness…?

Ook voor liefhebbers van (food)fotografie en styling is Sweet Bakery een absolute musthave. Over iedere pagina is nagedacht en dat maakt dit tijdschrift een genot om door heen te bladeren.

Sweet Bakery is bij verschillende boekhandels en supermarkten te koop voor € 5,99. Nergens meer te vinden? Je kunt hem gelukkig ook nog online bestellen!

Join the Conversation

 1. milou |Shimmer-Pie says:

  jaa ik heb deze voor kerst gekregen van mijn moeder! er staan zulke lekkere dingen in! die worteltaart (dat laatste plaatje) ga ik volgende week maken. lijkt me heerlijk!

 2. Juudith says:

  Ziet er erg leuk uit!! Lijkt me een leuk tijdschrift!

 3. Michelle says:

  Oh wat een prachtige foto’s! Ik vind dit soort tijdschriften eigenlijk altijd te duur (onterecht, maar ik geef mijn geld liever ergens anders aan uit), maar dit is toch wel erg leuk en inspirerend on te hebben.

 4. Sofie says:

  Mooi tijdschrift!

 5. Nuria says:

  Oooh dit tijdschrift moet ik hebben!!

 6. Silvy Horemans says:

  Ik ben er eens naar gaan zoeken maar ze hadden het niet in Antwerpen… :(

 7. simone says:

  Vanmiddag gekocht, erg leuk! Dank je wel voor de tip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close