Epic Meal Time

Onder de foodies zijn de verschillende Youtube chefs en kanalen jullie vast wel bekend. Zo hoef ik waarschijnlijk niet uit te leggen wie Laura Vitale is en hebben jullie inmiddels wellicht ook al kennis gemaakt met het Foodtube van Jamie Oliver. Vandaag wil ik echter aandacht besteden aan iets eehm… anders. Maak kennis met de heren van Epic Meal Time. Epic Meal Time is een Canadese Youtube hit dat voornamelijk bekend staat om de enorm calorierijke maaltijden die ze klaarmaken, die veelal bestaan uit een overdosis vlees (bacon) en ook erg vaak alcohol bevatten (Jack Daniels). Sinds oktober 2010 wordt er iedere dinsdag een aflevering van Epic Meal Time geupload.

Miljoenen Youtube viewers (vooral mannelijk) gingen je voor bij het bekijken van de honderden Epic Meal Time afleveringen, maar het is zó extreem, opvallend en origineel dat ik het niet kan laten om een aantal afleveringen met jullie te delen. Bereid je voor op ranzig vet, overdadig en misselijkmakend eten…En… hebben jullie al trek..?

Voorgaande jaren op OhMyFoodness:
– 8 januari 2012 – Ready, steady…Cook!

Join the Conversation

  1. Heb dat ooi eens bekeken. Ik vindt het vies en goor. Weinig liefde voor de maaltijden. Laat maar, hoeft voor mij niet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2020 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close