Graag wil ik heel even jullie aandacht voor iets nieuws en anders. Iets nieuws van mij om precies te zijn en iets anders in de zin dat het niets met OMF te maken heeft. Onlangs was ik bezig met het schrijven van een artikel voor OMF: Hoe start ik een foodblog, tot ik bedacht dat ik teveel dingen in het artikel wilde zetten. Ik blog al tien jaar en in al die jaren heb ik teveel ervaring opgedaan om het allemaal kwijt te kunnen in één artikel. Daarnaast was ik van mening dat het artikel teveel over bloggen in het algemeen zou gaan en het de relatie met het echte foodbloggen zou kwijtraken.

Na wat denken en brainstormen heb ik besloten om een nieuwe blog op te zetten, iets dat ik wil onderhouden naast OMF. En die blog is vandaag live gegaan: Blogwiki.nl. Een blog over bloggen om het kort te zeggen. Mijn doel is om de vragen te beantwoorden die een miljoen keer worden gesteld. Om informatie te geven aan mensen die erover denken om een blog te beginnen. Bestaande bloggers stimuleren om meer uit hun blog te halen en vooral ook vertellen hoe dit dan te doen.

Blogwiki

Ik weet dat Blogwiki niet (direct) iets te maken heeft met OhMyFoodness, maar aangezien OMF nu eenmaal een groot bereik heeft, moet ik daar ook maar gebruik van maken ;-).

Mocht jij een (startende) blogger zijn of erover nadenken, dan hoop ik je een keer terug te zien op Blogwiki! En wees niet bang dat OMF eronder zal lijden, deze  blog blijft natuurlijk mijn nummer één prioriteit.

En dan nu even ordinaire reclame: ben jij zelf een blogger en denk je iets aan Blogwiki te hebben? Deel de site dan met jouw lezers, ieder beetje publiciteit is welkom natuurlijk.

Join the Conversation

  1. Hester says:

    Ik zag het al op je twitter, echt een superleuk project! De site ziet er goed uit en ik ga ‘m zeker in de gaten houden!

  2. tineke says:

    Superleuk idee, dit! Zal eens een kijkje nemen :)

  3. Mariel says:

    Handig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close