Arizona Iced Tea

Als je regelmatig op het station komt (zoals ik) dan heb je ze vast al eens in de AH to go zien staan. En als je bij de Albert Heijn boodschappen doet, kan het zijn dat je ze al eens tegen het lijf gelopen bent. De vrolijk verpakte ijsthee van Arizona drinks.

Trio
Al vaak zag ik ze staan in de schappen, afgelopen week besloot ik ze eens mee te nemen.Ik kocht de smaken Iced tea lemon, Green tea pomegranate en Green tea Honey. Vind je de flesjes niet fantastisch? Misschien dat ik ze maar bewaar.

De flesjes ijsthee kosten slechts €0,99 in de supermarkt (en €1,70 op het station, net als alle drankjes in flesjes). Je krijgt voor deze prijs een halve liter ijsthee. Ik vind het een prima prijsje. De drankjes zijn ook te koop in grote blikken (iets meer dan een halve liter geloof ik), maar hier weet ik de prijs niet van uit mijn hoofd.

Eerst even over het merk. Toen ik op zoek ging naar meer informatie over deze drankjes kwam ik op de website van het bedrijf: www.drinkarizona.com Wat een uitnodigende website! De kleuren, de printjes, ik ben er gek op! Er staat veel informatie op de website, zo kom je er heel snel achter of de drankjes glutenvrij zijn (ja!) en of je ze ook koosjer mag noemen (ja). De site is heel compleet, je kunt een kijkje nemen in de fabriek waar de flesjes en blikken worden gevuld, je kunt ingrediënten bekijken of toffe wallpapers downloaden. Kijk er eens rond, echt een aanrader.

De drankjes van Arizona Drinks zijn gemaakt van 100% natuurlijke thee en er zitten geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen in. Kijk, dat klinkt goed!

Maar nu, hoe smaken ze eigenlijk?
Leuk aan deze drankjes is dat ze gekoeld én warm gedronken kunnen worden. Zet ze even in de koelkast of schenk een beker vol en zet ‘m een minuut of 2-3 in de magnetron.
Lemon Lemon
Deze variant is heerlijk fris. In tegenstelling tot de meeste ijstheesoorten is deze helemaal niet bitter. Zelfs iets zoetig!
De geur is zo’n typische ijstheegeur. Niet bijzonder lekker, maar zeker niet vies!
Pomegranate Green tea pomegranate
Hmm..! Wat ruikt deze heerlijk zoet. Helaas ben ik niet zo gek op honing, maar dat proef je hier wel een beetje. Het stoort me niet, maar het valt me op. Deze ijsthee is lekker zoetig met een bite.
Wat een lekker kleurtje heeft-ie hè? ;-)
Hij is erg lekker, maar niet mijn first pick.
Honey Green tea honey
Want dit is mijn favoriet! Ik had het zelf ook zeker niet verwacht, aangezien hier de meeste honing in zit. Toch proef je het niet zo sterk als in de vorige.
De geur is net als bij Lemon, een echt (ijs)theegeur.
Hij is lekker fris, perfect voor warme dagen.
Ook het flesje van deze variant vind ik het mooist, i love it!

Ook warm zijn alledrie de smaken erg lekker!

Mocht je dus zin hebben in een lekker drankje, maar wil je geen slechte stoffen binnen krijgen? Ik raad je zeker aan om eens een lekkere ijsthee in zo’n vrolijk flesje te kopen! Ik ben heel enthousiast over deze drankjes. Het enige dat ik kan bedenken als ‘minpuntje’ is dat je de verpakking een beetje kapot maakt als je de dop eraf wil halen. Maar ach, daar komen we wel overheen.

Heb jij al eens zo’n ijsthee gedronken?

Join the Conversation

 1. Sabine says:

  Jaaa, ik vind ze HEERLIJK! Lemon is dan weer mijn favoriet ;)

 2. Oooooh dus dat is ice tea! Ik zag ze al zovaak langskomen op het werk. Vroeg me al zo hard af wat het nu was! Binnenkort maar eens proberen dan! =D

 3. Suzanne says:

  Ik ga Lemon eens proberen, aangezien ik groene thee vies vind!

 4. Meerdanooit says:

  Ze zien er echt leuk uit. Ik ga ze zeker uitproberen. Ik vind ook het greentea flesje het mooiste, maar de pomegranate lijkt me erg lekker. Heb je ook geprobeerd ze op te warmen? Dat lijkt me niet zo lekker…

  1. Annebeth says:

   Opgewarmd zijn ze ook prima te drinken, hoor! :)
   Maar koud vind ik ze lekkerder.

 5. Nikki says:

  De flesjes alleen al zien er leuk uit!

 6. Nadja says:

  Net terug van de AH en heb twee flesjes meegenomen van de Honey-variant. Het smaakt echt lekker! Veel lekkerder dan gewone Ice Tea zonder bubbels.. De honing overheerst niet en zoals Annebeth ook al schreef, het is helemaal niet bitter!

  1. Sabine says:

   Lekker he! En de flesjes zijn ook zo leuk ^^

 7. I love it!
  Het is zooo geweldig, kzit het nu op te drinken <3
  er zouden meer moeten komen! :D

  Het flesje:

  ZOOO MOOI :D

  1. Jaa vind ik ook :)
   super mooi flesje, en heel erg lekker :P echt voor de liefhebbers van ijsthee, (en ook de mensen die niet zo heel erg fan zijn van ijsthee)
   GWN SUPER :D

 8. de prijs van het blikje:
  bij AH:
  0,85,- :D super goedkoop, nadeel: als je het eenmaal open heb gemaakt moet je het opdrinken, en als je op school zit, en dan pauze heb, kan je er miss minder van genieten als je haast heb,

  maar dat heb je met blikjes -____________-

 9. nirosha says:

  Ze zijn heel erg lekker, en wat een leuke flesjes! De peach variant is ook erg lekke.

 10. sterre says:

  de peach is erg lekker en er zijn ook grote pakken van 1,5 liter

 11. Hoe heb jij je flesje opengemaakt want die van jouw zien er nog mooi uit die van mij is helemaal versleten

  1. Sabine Author says:

   Aan de zijkant bij de dop zit een ribbelrandje in het plastic, wanneer je die scheurt is het plastic er makkelijk af te halen.

 12. Het is inderdaad super lekker! Een tip: koop 1 fles van de smaak die je lekker vind en koop daarna gewoon een pak (1,5l)zodat je de fles steeds kan bijvullen. Scheelt weer wat!

 13. Anonieem says:

  Ik wil er ook graag eentje proefen , maar paar van me vrienden zeggen dat het energy is ofs .. Aangezien ik geen energy drink durf ik ook niet te gokken ,
  Weten jullie of het energy ofs is ?

  1. Sabine Author says:

   Nee hoor, het is gewoon ijsthee, geen energydrink :)

 14. Ik drink heel veel ongezoete thee waardoor ik deze iets te geconcentreerd en te zoet vind daarom doe ik een glas half spa bruis half arizona en dat is echt een hele lekkere combinatie, heel verfrissend

 15. Eline says:

  Kan je ze alleen bij de Albert Heijn kopen of ook bij de jumbo? Lijkt me erg lekker maar wij hebben geen ah in de buurt ..

  1. Sabine Author says:

   Ik heb zelf geen Jumbo in de buurt dus dat durf ik niet te zeggen… Gewoon even kijken denk ik? Dan weet je het zeker!

 16. Patrick says:

  Sorry, ik moet de zuurpruim zijn nu… Maar het is potverdorie ijsthee.
  Het is niet meer dan water, zuiker, zuur en beetje thee extract.
  De inhoud kost niet meer dan 0.1 cent of zo.

  En dan dit…..” glutenvrij (ja!) en of je ze ook koosjer mag noemen (ja). ”
  Het spijt me te zeggen dat ik dit onzinnige tekst noem, die met een uurtje meer verdieping minder dom zou over komen. Nietwaar??

 17. ik kom dit nu tegen maar ik vind ze heel lekker kan je misschien een filmpje maken over hoe je dit maakt? ik zou het heel leuk vinden als je dat zou doen want ik vind arizona heel lekker maar ik heb het niet altijd in huis dus ja
  groetjes faye

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close