Zo. Dat was weer een lekkere eetweek al zeg ik het zelf. Haha. We hebben afgelopen week al kunnen genieten van onze nieuwe keuken die bijna af is, en dat is me toch een genot. Ik heb zelfs ontdekt dat het keukenblad een perfecte ondergrond is voor foto’s want ik maakte sinds een aantal weken weer een gerecht voor OMF klaar. Kon het direct fotograferen, heel fijn! Verder startte onze eetweek lekker buiten, met een barbecue bij vrienden. En ik sloot ‘m gisteravond weer buiten af, bij mijn ouders in de tuin. Overigens met een vette hap want daar hadden we alledrie zin in. De rest van de week heb ik afgewisseld tussen gezonde maaltijden, en makkelijke maaltijden die niet heel erg gezond te noemen zijn. Prima, was lekker zo!
Zondag
De barbecue dus. Ik moet zeggen dat er flink uitgepakt was; met drie verschillende salade’s, fruit en brood stond er veel op tafel. Zo lekker! En gezellig.
Maandag
Ik sneed wat groenten in stukken en mikte dat (met wat kruiden) heel snel in de oven. Even laten garen en met een dot truffelmayo opeten. Lekker en makkelijk!
Dinsdag
Nog zo één. Snel te maken, gezond en heel erg lekker. Hier kun je ook eindeloos mee variëren; pizza uit de pan. Ik deed er deze keer tomatenblokjes, veel champignons, tonijn en geitenkaas op.
Woensdag
Ik vond dit echt een lente-salade met pasta, gerookte kip, radijsjes, bosui en komkommer.
Donderdag
Pasta! Ik was laat thuis en had geen zin om nog te koken dus haalde een portie pasta uit de vriezer. Even in de oven gestopt.
Vrijdag
Dit flinke gevulde bord maakte ik voor OMF, een heerlijke salade met o.a. gegrilde tonijn.
Zaterdag
En gisteren at ik dus bij mijn ouders. Een patatje met een picanto. Tijdens een wandeling na het eten haalden m’n vader en ik een softijsje. Met discodip. Uiteraard.
Voor vandaag heb ik nog niets bedacht. Een aangezien ik de komende week vrij ben ga ik nog wel even zien wat het allemaal gaat worden. Geen haast dus!
Fijne zondag!