Gesponsord – Als je OMF vanaf het begin volgt kun je je heel misschien dit artikel nog wel herinneren. Annebeth testte in 2012 de toen net nieuwe Roerbaknoedels van MAGGI. Drie jaar geleden viel dit product al bij ons in de smaak en nu vond ik het tijd worden voor een variatie-recept met dit product. Nu we langzaam richting de zomer gaan wordt het tijd voor zomers eten en dit houdt voor mij in dat ik het liefst iets met salades of met fruit doe. Deze supersnelle Sweet Chili Noedels met garnalen en ananas die ik vandaag met je deel past wat mij betreft ook perfect bij de zomer. Pittig en toch fris dankzij de ananas en doordat het gerecht in letterlijk tien minuten op tafel staat, hoef je ook niet lang te zwoegen in de warme keuken wanneer de temperatuur omhoog schiet. Ideaal toch?
Wat heb je nodig? (2 personen)
- 1 pakje MAGGI Roerbaknoedels Sweet Chili
- 300 milliliter water
- 150 gram garnalen
- 200 gram ananas
- 2 preien
- olijfolie
1. Snijd de preien in ringen en was deze grondig onder de koude kraan.
2. Verhit een beetje olijfolie in een wok en voeg hier de preiringen aan toe. Wok dit 2 minuten op hoog vuur en voeg vervolgens de garnalen toe.
3. Wok de garnalen mee tot deze bijna gaar zijn. Voeg vervolgens de Sweet Chili kruidenmix toe, gevolgd door 300 milliliter water.
4. Breng het water aan de kook en breek het blok noedels in drie stukken. Voeg de noedels toe en kook deze tot ze al het vocht hebben opgenomen.
5. Snijd de ananas in blokjes en schep deze door de noedels. Serveer de Sweet Chili Noedels direct.
Wat is jouw favoriete snelle noedelrecept?
Dit is een gesponsord artikel
Lekker hoor! Die ananas zorgt voor een zomervibe kan ik me zo voorstellen :)
Lekker! Ik hou van dit soort combinaties met noodles en ananas!
Ik hou er wel van om snel een gerecht op tafel te zetten! Ziet er enorm lekke ruit :D