Ongeveer twee weken geleden werd ik uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een lunch in Restaurant Bord’Eau in het Hotel de L’Europe – Amsterdam. De lunch werd natuurlijk niet zomaar georganiseerd, chefkok Richard van Oostenbrugge ontwikkelde samen met producenten namelijk een nieuwe kookapp. En wat is nu een betere locatie om de ‘Bord’Eau’ app te lanceren in het gelijknamige restaurant. Samen met andere pers genoot ik van een fantastische twee-sterrenlunch in het restaurant en uiteraard nam ik mijn camera mee om te vloggen.
Klik hier als je de video niet kunt zien.
De App
Restaurant Bord’Eau** lanceert culinaire app met signature dishes op film. Zo luidde de intro van het persbericht. De app is ontstaan als de toekomst van het traditionele kookboek. Naast de ingrediënten en uitgebreide recepturen wordt in de app ook duidelijk uitgelegd hoe Richards’ favoriete gerechten opgediend moeten worden. Van bovenaf gefilmd zien we stap-voor-stap welk onderdeel waar op het bord wordt gelegd. Niet alleen geweldig om te zien, maar ook nog eens enorm inspirerend. Op deze manier worden stergerechten toegankelijk gemaakt voor de thuiskoks. Een onwijs fijne en leuke app om ’s avonds lekker mee op de bank te hangen en rustig doorheen te bladeren.
De app is te downloaden voor € 5,49 in de Appstore en is alleen beschikbaar voor de iPad.
Vergeet je niet te abboneren op het OMF Youtube kanaal om als eerste de nieuwste video’s te kunnen zien.
Lijkt me een leuke app!
Alleen beschikbaar voor iPad? Dat is dan weer jammer :(
Helaas nog wel!
Wat een sjieke aangelegenheid! Al het eten ziet er lekker uit en de app ziet er ook heel mooi uit!
Beste Sabine,
Ik begrijp dat je erg enthousiast bent over deze applicatie. Zou het ook nog eens leuk vinden om te lezen hoe jij de lunch en mn het eten hebt ervaren? Misschien eens leuk om over te bloggen?
Maak er een mooie woensdag van
Gereon
Ik denk dat ik nog wel iets ga schrijven over het restaurant cq. de lunch ja. Vond het in ieder geval waanzinnig!
dat is leuk om te horen Sabine!