Sab’s Eetoverzicht week 18 – 2025

Daar ben ik weer! Vorige week was ik door vakantie even een weekje afwezig, maar inmiddels staat er alweer een nieuw eetoverzicht voor je klaar. Mijn jongens hebben 2,5 week meivakantie (die zit er zowaar alweer bijna op!) en de eerste week spendeerden we in Landal Beach Resort Ooghduyne (op uitnodiging). Méga leuk hadden we het. Het was mooi weer, het park was geweldig en we hebben heerlijk gegeten.

In dit eetoverzicht krijg je nog een klein staartje van de vakantie mee, maar verder gingen we weer terug naar normaal. Ik ging weer aan het werk en uiteraard genoten we van het mooie zomerweer.

IMG 1618

Zaterdag

Maandag hoefden we ons vakantiehuisje pas te verlaten, dus zaterdag en zondag aten we nog lekker op Landal Ooghduyne. We hadden een voucher gekregen voor een grote borrelplank inclusief drankjes en die besloten we na het zwemmen te bestellen. Het diende direct als ons avondeten. Héérlijk!

IMG 1665

Zondag

Van huis uit had ik behoorlijk wat voedingsmiddelen meegenomen. In het kader van: ruimte lekker op! Zondag maakte ik met een groot deel van die producten teriyaki noedels met cashewnoten. Super simpel, maar wel heel lekker.

IMG 1674

Maandag

Op naar huis maar weer! Er moesten nodig boodschappen gedaan worden, dus voor het avondeten namen we direct maar het een en ander mee. En we aten vrijwel de hele week buiten, ZO genieten! Op maandag was het aspergesoep, flatbreads met kip cordon bleu en een eenvoudige salade.

IMG 1755

Dinsdag

Dinsdag dook ik de keuken in voor OMF en de spaghetti aglio e olio die ik maakte, en waar jullie het recept binnenkort van krijgen, kwam die avond direct op tafel. Wederom met een salade erbij. Hoe simpel ook, ik vind dat top met warm weer.

IMG 1773

Woensdag

Ik maakte dinsdag een lekker Airfryer recept voor Koreaanse kip, ook hiervan volgt het recept, en om het avondeten meer aan te kleden trok ik de vriezer leeg en haalde ik er tal van lekkere snackjes uit. Dol op dit soort diners!

WhatsApp Image 2025 05 01 at 13.51.06

Donderdag

Donderdag vond de laatste shootdag voor Iglo plaats en het eten van de shoot gebruikte ik als avondeten: gebakken aardappeltjes, visburger met remoulade en doperwtenpuree en een simpele salade van waterkers met radijsjes. Lekker zomers.

IMG 1801

Vrijdag

Voor het laatste maaltje van deze week deed ik een beroep op mijn voorraadkast. Daar haalde ik een Mexicaanse ‘lunchbowl’ uit van Bonduelle (rijst met bonen en gegrilde groenten) en die vulde ik aan met een blikje tonijn en nog wat haverrijst. Ik topte de boel af met een beetje Sriracha mayonaise en een dot crème fraîche.

De week wordt nog even een gekke. Morgen ben ik jarig (hoeraaa!) en dinsdag eten we pannenkoeken bij mijn ouders. Donderdag ben ik een hele dag op pad, net als de vrijdag. Ik verwacht dus dat de week voorbij vliegt en ik vraag me af wat dit met de eetplanning gaat doen. We gaan het zien!

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close