Sab’s Eetoverzicht #38-2024

Afgelopen week wist ik even niet meer zo goed wat ik allemaal aan het doen was. Want het was zó veel tegelijk, dat ik de kluts een beetje kwijt raakte. Ik moest de foto’s in mijn telefoon opduikelen om te kijken wat er nou ook alweer op tafel heeft gestaan.

Het was een week vol afspraken, shoots, schoolreisje van de kinderen, een opnamedag voor Stichting Hartekind… Kortom: voller dan vol. En dat is aan het avondeten ook wel een beetje te zien.

IMG 6468

Zaterdag

Vic had zaterdagmiddag een kinderfeestje en Cody had zin om poffertjes te eten, dus voor mezelf trok ik met name restjes uit de koelkast. Ik at een beetje aardappelgratin, Kip-Parmezaan en grilde de paprika’s die ècht op moesten erbij.

IMG 6474

Zondag

Frietjeeeees! We waren alle drie moe van de drukke zaterdag en hadden nergens meer zin in, behalve in friet. Dus dat lieten we bezorgen – heerlijk.

IMG 6481

Maandag

Maar maandag deden we wel weer normaal hoor. Voor Iglo moest ik de keuken in om broodjes visstick te fotograferen en ik besloot dat dit ideaal was voor de kinderen om als avondeten op te eten. Voor mezelf trok ik wederom een restje uit de koelkast: aardappelschotel met tonijn en sperzieboontjes.

IMG 6500

Dinsdag

Van de kookdag was sushi over, krokante vis en ander lekkers. De jongens stortten zich op de krokante vis en de sushi, voor mezelf sneed ik een stukje hartige taart met brie en pecannoten af en maakte daar een snelle salade bij van kropsla met een restje coleslaw en zilveruitjes.

IMG 6502

Woensdag

De woensdag is hier tegenwoordig net zo hectisch als de dinsdag, met een hockeytraining van 16.00u tot 17.00u en de ‘wisseldag’ wat de kinderen betreft. Dus ik kies, als ik geen restjes in de koelkast heb staan, voor snelle en makkelijke maaltijden. Groene shakshuka werd het deze woensdag, met zelfgemaakt zuurdesembrood en yoghurt aioli.

IMG 6514

Donderdag

Donderdag had ik een draaidag in Bunschoten, voor HarteKind Bakt waarmee we in november weer van start gaan. Zulke dagen zijn, hoewel erg gezellig en leuk, ook enorme energieslurpers, dus ik was blij dat ik een witlofschotel kon opwarmen die nog in de koelkast stond.

IMG 6549

Vrijdag

Ik spendeerde het grootste deel van de vrijdag achter mijn laptop om deadlines te halen, mijn mailbox leeg te maken en meer van dat soort moetjes te doen. Ik lunchte iets uitgebreider omdat ik om 18.00u nog ging sporten en voor het avondeten daarna, warmde ik een kom kippensoep op. Ging er goed in na de boksles!

Inmiddels kan ik weer een beetje ademhalen. Ik wist dat afgelopen week een van de drukste weken van deze maand ging zijn en gelukkig is die weer achter de rug.

Neemt niet weg dat er aankomende week alsnog meer dan genoeg te doen is hoor! Morgen en dinsdag sta ik hoogstwaarschijnlijk in de keuken. Donderdagmiddag ga ik naar de kerstcover-lancering van Foodies Magazine en vrijdag staat er een Amerikaanse lunch gepland op kantoor bij Workmode in Apeldoorn. Veel gezelligheid dus ook weer!

Mijn voornemen is wel om weer iets meer NewFysic-proof te gaan eten aankomende week. Dat is een beetje verslapt door de drukte en ik word daar niet heel vrolijk van. Hopelijk lukt het me om weer wat meer volkorenproducten in de gerechten te stoppen.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close