Sab’s Eetoverzicht #36-2024

Zo, wat eten betreft was het niet mijn sterkste week. Of nouja, ik hield er nog altijd niet veel van binnen. De buikgriep die vorige week begon, kabbelde voort in de eerste dagen van deze week. Ik probeer op zulke momenten wel te blijven eten, ik ga er vanuit dat mijn lichaam namelijk wel IETS van voedingsstoffen opneemt.

Er werd in ieder geval lekker gekookt deze week en daar kon ik prima op teren met de jongens.

Zaterdag

Ik ben compléét vergeten om een foto van het avondeten te maken zaterdag, excuus! We aten een hartige taart met spinazie, feta en pecannoten en voor de jongens was er nog een pizzabodem die ze zelf konden beleggen.

IMG 6195

Zondag

De boys hadden zin in friet, maar aangezien mijn buik zo van slag was skipte ik het vette eten en bestelde in plaats daarvan een salade met kip. Smaakte prima en was ook meer dan genoeg.

IMG 6223

Maandag

Mijn vader was maandag jarig en ter ere daarvan barbecueden we bij mijn ouders. Ware het niet dat we een HOOSbui over ons heen kregen en we zelfs onder de overkapping niet droog bleven. We verhuisden de hele buts dus maar naar binnen en aten daar verder. Smaakte er niet minder om!

IMG 6242

Dinsdag

Ik besloot dinsdag wederom een salade voor mezelf te maken in plaats van de hasselback aardappels en krokante kip van de jongens mee te eten. Het werd een eenvoudige Caesar Salad met een beetje aardappel voor de vulling.

IMG 6253

Woensdag

EINDELIJK bleef het eten weer binnen vanaf woensdag, maar qua porties deed ik het nog wel een beetje rustig aan. Ik had een grote pan Jambalaya gemaakt voor het avondeten.

IMG 6275

Donderdag

Ik was donderdag overdag aanwezig bij een lunch van Euroma x Jonnie Boer. Ultiem genieten dus, maar daardoor had ik ’s avonds na het sporten niet zoveel zin meer om moeilijk te doen. Ik pakte zo’n risotto-pakje van Lassie (alleen nog water aan toevoegen) uit de kast en deed daar een lepel pesto door. Gegrilde prei uit de oven en een schep cottage cheese erbij. Was heerlijk!

IMG 6316

Vrijdag

Tijdens het Euroma event mochten we in de kaswinkel verse groenten uitzoeken en daar nam ik een verse bloemkool mee van het land. Daarmee maakte ik vrijdag een eenvoudige maar heerlijke curry met verder nog oranje paprika, doperwtjes, bosui en wat hot chili cashew nootjes.

Aankomende week is een beetje van hetzelfde, met uitzondering van de donderdag want dan eet ik gezellig in Amsterdam. Er staan twee kookdagen op de planning met veel gerechten voor het avondeten, dus de rest van de week hoef ik er weinig naar om te kijken.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close