YouTube favourite: Nicko’s Kitchen

Ik ben geen fervent YouTuber in de zin dat ik iedere dag filmpjes bekijk. Ik weet niet waarom, maar ik ben altijd nog meer fan van foto’s en geschreven tekst. Zo af en toe kom ik echter een pareltje van een YouTube kanaal tegen waaraan ik compleet verslaafd raak. Waarop ik me abonneer en waarvan ik direct het allernieuwste filmpje kijk wanneer ik er melding van krijg. Laatst ben ik weer zo’n pareltje tegengekomen en omdat het een foodkanaal is, moest ik hem gewoon even met jullie delen. Ik heb het over Nicko’s Kitchen.

Nicko’s Kitchen is het YouTube kanaal van de Australische Rob Nixon. Wekelijks publiceert hij een aantal filmpjes waarin hij diverse recepten maakt. Variërend van fastfood tot healthy snacks en echt mannenfood. Veel woorden hoef ik er niet aan vuil te maken, ik kan jullie veel beter mijn favoriete filmpjes laten zien. En een selectie maken was vrij lastig kan ik je vertellen.

Heerlijk toch, dat Australische enthousiasme en het heerlijke eten dat Rob klaarmaakt? Mocht jij ook fan zijn van Nicko’s Kitchen dan kun jij je hier abonneren op zijn YouTube kanaal.

Join the Conversation

 1. Daniëlle says:

  Leuk, ik kende hem nog niet! Zelf ben ik groot fan van Laura Vitale :) Maar deze filmpjes zijn ook leuk, ben vooral benieuwd naar de pesto pasta chicken!

 2. Hester says:

  Ik kijk heel veel filmpjes, maar eigenlijk helemaal geen foodfilmpjes. Wel leuk dat je je favorieten zo deelt, mocht ik eens tijd over hebben. Je bent trouwens de link vergeten in de laatste zin om te abonneren. :)

  1. Sabine Author says:

   Oh, handig… Zal het even aanpassen ;)

 3. Joyce says:

  Ooh heel leuk! De enige foodfilmpjes die ik kijk zijn van Laura Vitale, leuk om wat nieuwe te ontdekken!

 4. Roxanne says:

  Okay, ik weet wat ik vanavond ga doen: filmpjes kijken! Ik heb die van de chocolate fudge al gekeken en: YUM!

  1. Petra says:

   Ik ook, ben aan het kwijlen haha! Ben echt enorm benieuwd hoe ze smaken, dus als je het hebt geprobeerd hoor ik het graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close