Yoghurt smoothie met passievrucht, mango en perzik

Zo af en toe heb ik zin om een smoothie te maken. Dan trek ik onze blender uit de kast en mik ik erin wat ik nog in de vriezer heb liggen. Heel vaak heb ik namelijk diepvriesfruit op voorraad en voor zo’n smoothie is dat dus ideaal. Nét als fruit wat misschien net op het randje zit qua ‘houdbaarheid’. Een appel met wat beurse plekken pak ik niet snel uit de koelkast om zo in te happen. Maar in een smoothie kan ‘ie dan nog perfect verwerkt worden.

Voor deze smoothie voegde ik alleen verse passievrucht toe, want de diepvriesvariant daarvan had de AH waar ik altijd naartoe ga, niet op voorraad. Verder de mango en perzik wel gewoon uit de diepvries. Voordeel hiervan is dus ook dat je smoothie lekker koud zal zijn, ijs hoeft dus niet toegevoegd te worden. Helemaal goed voor deze zomerse variant die je echt wel koud wilt drinken. Wat yoghurt erbij en je hebt met dit recept drie goedgevulde glazen met een tropische smoothie.

YoghurtSmoothiePassievruchtPerzik ST

Bewaar dit recept op Pinterest!

Dit recept opslaan zodat je hem altijd kunt raadplegen als je wilt koken? Bewaar deze foto dan op een van jouw Pinterest borden.

YoghurtSmoothiePassievruchtPerzik Pinterest

2.84 van 12 stemmen

Yoghurt Smoothie met Passievrucht, Mango en Perzik

Porties3 glazen

Ingrediënten

  • 1 passievrucht* vers
  • 450 ml yoghurt
  • 100 gr perzik partjes uit de diepvries
  • 250 gram mango blokjes uit de diepvries
  • 1-2 tl honing

Instructies

  • Snijd de passievrucht doormidden en meng de inhoud met alle andere ingrediënten in een blender tot een mooie smoothie. Wil je hem wat dunner? Voeg dan 100-150ml water toe.

Notities

*Er bestaat dus ook passievrucht uit de diepvries, kan ook prima!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close