YES, DE OMF SHOP IS LIVE!

Aan het begin van ieder jaar hebben Viv en ik een grote brainstorm. Niet alleen bepalen we dan de thema’s die we voorbij gaan laten komen in het nieuwe jaar, ook kijken we welke projecten we eventueel kunnen gaan aanpakken. Vorig jaar was dit bijvoorbeeld de OMF Workshopweek waarin ik met lezers tijdens verschillende workshops het 5-jarig bestaan van OhMyFoodness vierde. Dit jaar hadden we iets minder projecten op stapel liggen, mede omdat het eerste halfjaar van 2017 eigen voor spek en bonen meedeed omdat ik moest bevallen en aan het genieten was van mijn zwangerschapsverlof. Maar één ding was wel zeker: in het najaar moest er een OhMyFoodness shop komen. En nu is het dan eindelijk zo ver, de webshop is live en jullie kunnen naar hartenlust bij ons shoppen! We hebben vanaf de bodem alles zelf opgezet, ontworpen, ingedeeld en getest en met gepaste trots wil ik jullie vandaag laten zien wat je op dit moment in onze webshop kunt bestellen.

OMF boeken

Boeken

Allereerst natuurlijk de boeken, die konden niet ontbreken in onze shop. Het Guilty Pleasures Kookboek en Reishonger liggen bij alle boekhandels in de winkel en zijn online ook op talloze plekken te bestellen, maar alleen bij ons heb je de mogelijkheid om een persoonlijk gesigneerd exemplaar te bestellen. Mocht je dus een boek cadeau willen doen en willen voorzien van een boodschap van mij (Sabine), dan kan dat! Geef dit aan tijdens het bestelproces en laat de gewenste boodschap of naam van de begunstigde achter in het opmerkingenveld, dan maak ik er wat leuks van.

Guilty Pleasures Kookboek, €21.99 | Reishonger, €22.50

OMF planners duopack

Meal- + boodschappenplanner

Zoals jullie weten leven Viv en ik beide van planningen. We hebben talloze to-do en to-make lijstjes maar gaan ook wekelijks aan de slag met het maken van een eetplanning. Om dat proces makkelijker te maken hebben we een eetplanning ontwikkeld. Zonder ruimte voor ontbijt en lunch want heel eerlijk gezegd gaat ons dat net iets te ver, maar wel kun je bij iedere dag van de week schrijven wat je plannen voor het avondeten zijn. En aangezien de boodschappenlijst negen van de tien keer samen met de eetplanning wordt gemaakt, hebben we ook een handig notitieblokje voor je boodschappen gemaakt. De notitieblokjes zijn van A5 formaat en bevatten ieder 50 vellen. Je kunt de planners los bestellen maar ook in duopack, met die laatste ben je goedkoper uit!

Mealplanner, €5.95 | Boodschappenplanner, €5.95 | Duopack, €10.00

OMF posters

Posters

Wij zijn GEK op toffe quotes, helemaal als ze met food te maken hebben. En daarom heeft Viv twee posters ontworpen die in iedere keuken de show zullen stelen. Je kunt ze uiteraard los van elkaar bestellen maar dankzij de contrasterende kleuren zullen ze ook samen héél tof staan aan de muur. De posters zijn 50 x 70 cm groot en worden zonder lijst geleverd. Wellicht dat we ze in de toekomst ook in kleiner formaat zullen aanbieden, mocht hier vraag naar zijn. Ook de posters zijn in duopack verkrijgbaar en wederom ben je hiermee goedkoper uit. We leveren de posters in stevige kokers, dus de kans op schade bij verzending is ontzettend klein.

Posters Bagels & Donuts, €19.95 | Poster Salads & Burgers, €19.95 | Duopack, €35.00

That’s it! Wij zijn super trots op onze ‘OhMyFoodness merchandise’ en maken zelf heel gretig gebruik van de planners en de canvastas. De boeken staan uiteraard te shinen op een plank in mijn keuken en de posters zullen volgend jaar in ons nieuwe huis een plekje krijgen. Het assortiment is nog vrij beperkt maar dit komt dus omdat we alles zelf ontwerpen, laten drukken en verzenden. We beloven je dat het assortiment de komende maanden wordt uitgebreid en dat we ook rekening houden met feestdagen.

OMF totebag

Canvastas

Tot slot een canvastasje omdat die dingen multi-inzetbaar zijn. Ik heb er altijd één bij me. In de auto ligt er een, in de bak van de kinderwagen ligt er heen en op reis gebruik ik hem altijd als waszak, neem ik hem mee naar het strand of vervoer ik mijn schoenen erin. Super handig! De canvastas is van stevig materiaal en voorzien van een wereldkaart die je met een textielstift kunt inkleuren. Onwijs leuk om zo te laten zien welke landen je allemaal hebt bezocht. De textielstift wordt niet meegeleverd.

Canvastas, € 8.50 / stuk

KORTING KORTING KORTING

Natuurlijk wordt dit heugelijke feit gevierd met een fijne kortingscode. Vul de code omfshopopening in bij het doen van de bestelling en je ontvang t/m zondag 29 oktober 15% korting op je gehele bestelling!

Dus YES! We hopen dat jij het net zo leuk vindt als wij en dat je wellicht voor aankomende feestdagen leuke cadeaus in kunt slaan of je zelf (nu al) gewoon kunt verwennen.

S H O P   Z E! 

Join the Conversation

 1. Britt says:

  Wat supertof! Ik ga zeker snel een kijkje nemen en er komt ook zeker wat op de christmas wishlist!

  1. Sabine Author says:

   Suuuper leuk! :D

 2. Marion says:

  Hartstikke leuk!
  Dat wordt zeker even snuffelen in de shop!
  Dat hebben jullie mooi gedaan.

  1. Sabine Author says:

   Dankjewel! :D

   1. Marion says:

    Vandaag mijn pakketje gekregen.
    Hele leuke spulletjes en personel touch!
    Ik kan niet wachten op jullie andere ideetjes.

   2. Sabine Author says:

    Jaaa, wat leuk! Dankjewel nogmaals.

 3. Charlotte says:

  Leukleukleuk! Heb duopack mealplanner/boodschappenplanner gekocht, hoop dat er gauw meer dingetjes in je shop komen! OMF koekjessteker? Eat well travel often pollepel/spatelset?

  1. Sabine Author says:

   Jaaa, er komt nog genoeg leuks bij! Ideeën genoeg :D

 4. Maaike says:

  Heel leuk! Ik heb geen ruimte in mijn keuken voor zulke grote posters, maar als kaart lijken ze me ook heel tof!

  1. Sabine Author says:

   Dat is ook een leuk idee!

 5. Jeroen says:

  Wat leuk! Gefeliciteerd :) De posters zien er mooi uit zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close