WIN: Een compleet sushipakket t.w.v. € 32,95

Tijd om weer iets leuks te winnen! Onlangs werd ik benaderd door de webshop Sushifan met de vraag of ik wellicht iets weg wilde geven aan mijn bezoekers. Nu is het denk ik onnodig om te vertellen dat ik een enorme sushifan ben en dus ging ik er ook volmondig mee akkoord. Beter voor jullie, want jij maakt namelijk kans op een compleet sushi pakket ter waarde van € 32,95!

Sushifan
Zoals de naam al zegt is Sushifan een webshop voor echte sushiliefhebbers. Of je nu op zoek bent naar leuk servies, handige materialen om zelf sushi mee te maken of wanneer je deel wilt nemen aan een sushiworkshop, je kunt het allemaal vinden in de shop. Van chopsticks tot sushirijst, van Sake servies tot Sushi messen, je zult gegarandeerd iets leuks vinden op Sushifan. De prijzen zijn allemaal erg gunstig en het is natuurlijk enorm handig dat je alle benodigdheden voor het maken van sushi bij elkaar hebt. Betalen kan via iDeal en voor € 4,95 wordt de bestelling bij je thuisbezorgd. Voor bestellingen boven € 75,00 gelden geen verzendkosten.

Maar dan het beste van allemaal…

sushipakket sushifan
Het bovenstaande pakket kun je winnen, een compleet sushipakket ter waarde van € 32,95. Alles wat je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met het maken van sushi krijg je toegestuurd. Het pakket bevat de volgende producten:

 • 1 kg sushirijst
 • 150 ml Kikkoman sojasaus
 • 10 Nori bladen
 • Wasabi pasta
 • 500 ml rijstazijn
 • 5 paar Chopsticks
 • Bamboe rolmatje

Wat moet je ervoor doen?

1. Laat een comment achter bij dit artikel waarin je aangeeft dat je mee doet. Vergeet geen geldig emailadres in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen!
2. Plaats de volgende tekst op Twitter: Ik doe mee aan de winactie van @OhMyFoodnessNL en maak daarbij kans op een compleet sushipakket van Sushifan.nl! https://goo.gl/eOCTu

Voor degene die niet weten hoe ze sushi moeten maken, check het onderstaande filmpje!

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 28 april. Om 14.00 uur sluit ik de comments en kun je niet meer meedoen!

Join the Conversation

 1. Joyce says:

  oooh wat een heerlijke en dus geweldige winactie! Ik doe zeker mee, ben gek op sushi! heb het ook op twitter gezet: https://twitter.com/beamingbeautynl/status/326676819480813568

 2. Lieke says:

  Woehoe! Zeker wil ik meedoen! Hopen dat ik ga winnen ;) &ik heb het ook op twitter gezet (lbiemans ben ik daar)

 3. Marita says:

  Ik heb helaas geen twitter, maar hopelijk kan ik toch mee doen…
  Ik heb nog nooit zelf sushi gemaakt en met zo’n pakket is de 1e stap gemaakt!

 4. Heather says:

  Count me in! When live gives you fish and rice, you make SUSHI!!!

  1. Sabine Author says:

   Haha, I couldn’t agree more!

 5. Tamarah says:

  Wauw wat een superleuke winactie! Mijn vriend wil altijd zóó graag zelf sushi maken.. ik weet zeker dat ik hem heel erg blij kan maken met dit pakket (en mezelf natuurlijk ook ;-) !) De tweet is uiteraard geplaatst.

 6. Chantal says:

  Leuk!! Ik heb altijd al een keer zelf sushi willen maken, dit is een mooie kans!
  de tweet is ook geplaatst :D

 7. Danique says:

  Wowie ik doe mee! I love sushi hihi! Ik heb het ook even getweet: https://twitter.com/glambeautynl/status/326713350564233216

 8. Cariena says:

  Oh wat gaaf! Ik ben dol op sushi, maar heb nog nooit echt de kans gekregen om het zelf te maken. Al heeft mijn moeder wel een keer een sushicursus gedaan en lijkt het me heel erg gaaf om samen met haar een keer lekker sushi te maken!

 9. Daniëlle says:

  Oeh, dat lijkt me geweldig! Zelf heb ik nog nooit sushi gegeten en het leek me altijd leuk om het zelf te maken :-) Zeer benieuwd hoe het smaakt! Heb het op Twitter geplaatst.

 10. Sandra says:

  Oei dat is een leuke winactie! Ik doe graag mee, heb pas dit jaar sushi ontdekt (ik dacht dat ik het niet lekker vond omdat ik niet zo van vis houd, maar mijn goede voornemen van dit jaar: “je kunt pas zeggen dat iets niet lekker is als je het geproefd hebt” bewees dat ik tonijn, zalm etc wél lekker vind LOL)).

  Ik heb geen twitter maar zal dit artikel op mijn facebook delen.

 11. Marloes says:

  Sowieso dat ik meedoe! Berict op twitter is ook geplaatst

 12. Suzanne says:

  weer een ontzettend leuke actie! ben gek op sushi, dus doe graag mee!

 13. Tessa says:

  Ja, ik doe heel graag mee. Sushi is zoooo lekker. En nu eens een keer zelf thuis ermee aan de slag is natuurlijk hartstikke leuk.

 14. Tessa says:

  Heb 1x en workshop sushi maken van mijn tante gehad, vond het erg leuk en lekker. Maar verder niet veel meer gemaakt. Weet ook niet precies welke producten ik nodig heb om de perfecte sushi te maken. Dit pakket zou dus super zijn voor me om verder te gaanmet de leer van het sushi maken!

  Heb alleen geen twitter, maar hoop dat ik ook en kansje maak.

 15. Brenda says:

  Sinds kort lust ik ook éindelijk sushi. Nog nooit zelf gemaakt, met dit pakket moet dat er toch zeker van komen ljikt me :-)

 16. Maxime says:

  Ahh super jammer, ik heb geen twitter! heb ook nog nooit sushi gegeten, dus dit was een mooie kans geweest :)

 17. Simone Santemilo says:

  Ik doe mee!

 18. Anita H. says:

  Gaaf. Lijkt mij een zeer goede stimulans om zelf eens hiermee aan de slag te gaan.

 19. Bianca says:

  Tuurlijk doe ik mee! Het is alweer een tijd geleden dat ik zelf sushi heb gemaakt en ik mag het niet verleren. Winnen doe ik dus graag!

 20. daisy says:

  Ik doe mee. Heerlijk sushi…en zelf maken maakt het zoveel leuker…..

 21. Charlotte says:

  Superleuk!
  Ik vind sushi zo lekker en het lijkt me echt leuk om het te maken
  Ik volg je op Twitter en heb getweet.

 22. Linda Douma says:

  Helaas ook geen twitter, maar zou wel graag mee willen doen. Ben gek op sushi en zou het graag zelf eens willen proberen!

  Worden facebookposts ook meegerekend?

  1. Sabine Author says:

   Je kunt het altijd proberen! ;)

 23. Tedje says:

  Ik heb altijd al een keer zelf sushi willen maken. Als ik uiteten ga, is dat 8 van de 10 keer sushi, dus het lijkt me super leuk om dat een keer thuis te doen. Ik doe heel graag mee!

 24. Karleine says:

  Ook ik heb helaas geen Twitter, maar post toch een comment. Ik doe namelijk graag mee! Wie niet waagt, die niet wint:)

 25. Carolien says:

  Oh wow, I love sushi! Dus ik wil graag winnen! Uiteraard tweet ik de actie, heb alleen een slotje…

 26. Yvonne says:

  LIJKT ME LEUK OM ZELF SUSHI TE MAKEN bEN ER DOL OP DUS IK DOE MEE

 27. Lindsay says:

  Hi Sabine, wat heerlijk! Met dit pakket zal ik een keer sushi maken als lunch bij ons @Adfactor. Ik doe mee!

 28. Veerle says:

  Wat geweldig leuk! Ik doe graag mee :) https://twitter.com/Lelanh/status/328122680517734400

 29. Isabel Janssen says:

  Wat een geweldige actiee! Ik vind sushi zo super lekker, maar sinds ik ergens had gehoort dat in een restaurant sushi vaak niet zo gezond is (omdat er zoveel japanse mayo in gedaan wordt) wil ik het liever thuis gaan maken. Sowieso is het super romantische om samen te maken met je vriendje, of lekker lachen met de meiden. Super gaaf de site! Ga zeker er op kijken!! Groetjes Isabel!!!!

  ps. Hier is mijn twitter post: https://twitter.com/isabelljanssenx

 30. Nadine says:

  Wat ontzettend leuk! Ik doe graag mee. Ben een enorme fan van Sushi!!

  Dit is mijn tweet: https://twitter.com/nona89/status/328467192851075072

Comments are closed.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close