What’s in my fridge?

gesponsord

Zoals jullie waarschijnlijk inmiddels allemaal wel weten gaan Tim en ik begin volgend jaar verhuizen. We hebben voor het eerst een huis gekocht want na bijna 8 jaar huren vonden we het daar wel tijd voor worden. Wanneer het zover is neem ik jullie mee in het hele proces door middel van video’s, maar het lijkt me leuk om nog een aantal dingen uit het oude huis te laten zien. Ooit heb ik eens een What’s in my fridge opgenomen, een koelkasttour eigenlijk, maar ik vond het tijd worden voor een update. Nu ik vaker plantaardig probeer te eten of in ieder geval minder vaak voor vlees kies, is de inhoud van onze koelkast nogal veranderd. Op welke manier en wat er allemaal in mijn koelkast ligt zie je vandaag. Ik wil je van tevoren alvast even waarschuwen: mijn koelkast ontploft bijna in de video, zó ontzettend veel ligt er in. Het is gebruikelijk dat onze koelkast behoorlijk vol ligt, maar zo is wel heel dramatisch. Heeft te maken met ingrediënten voor een kookboekshoot die nog in mijn koelkast lagen én met het feit dat de boodschappen net waren bezorgd. Dan weet je dat. Veel plezier met kijken!


Klik hier als je de video niet kunt zien

In samenwerking met Becel

adServer
adServer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close