What did I eat? #1

Voor mijn andere blog maak ik vrijwel dagelijks foto’s van hetgeen wat ik heb gegeten in een week. Omdat ik het zelf altijd zo interessant en inspirerend vind om te lezen op andere blogs, heb ik besloten om mijn foodfoto’s iedere week ook maar op OhMyFoodness te plaatsen. Veel van de (nieuwe) recepten die ik maak komen sowieso al op de site terecht, maar er zijn ook genoeg dingen die niet interessant genoeg zijn om op de blog te plaatsen, maar waar ik wel een foto met mijn telefoon van maak. Goed, tijd om eens te bekijken wat ik de afgelopen twee weken heb gegeten. Vanaf volgende week (hopelijk) een artikel per week. Weken qua eten beginnen bij mij overigens op vrijdag in verband met mijn Weight Watchers weegdag!

13okt1

Vrijdag: Gegrilde kipfilet met krieltjes en prei uit de oven.

tagliatelle3

Zaterdag: Pasta met scampi’s en kerstomaatjes.

Zondag: Eigengemaakte pizza met gegrilde groenten en kipfilet.

13okt2

Maandag: Kapucijnerschotel met kipcordonbleu en salade.

Dinsdag: Gegeten op het werk – Aardappelgratin met sperziebonen en een stukje kipschnitzel

Woensdag: Gegeten op het werk – Gekookte aardappelen met broccoli en gehaktbal

13okt3

Donderdag: Taco’s met gemengde salade en gekruid gehakt.

stampandijvie1

Vrijdag: Stampandijvie met gehaktbal

Zaterdag: Eten bij vrienden – boerenkool met spekjes en worst

risottofunghiZondag: 
Risotto funghi – Voor een Risotto funghi met spekjes recept kun je hier kijken, deze keer maakte ik hem met kastanjechampignons, champignons en hamblokjes.

soephamburgerMaandag: 
Tomatensoep met broodje hamburger

spaghettiDinsdag: 
Spaghetti met tomatensaus en gevulde kipfilet

aardapenzalmWoensdag: 
Gebakken aardappelen met doperwtjes en gebakken zalm

Donderdag:
 Op het werk – rijst met kipcurry. In de curry zat kip (duh), bleekselderij, kokosmelk en kerrie.

De eetplanning voor aankomende week is al helemaal klaar en ook de boodschappen zijn allemaal weer in huis. Ik heb nu al zin om alles klaar te maken en daarna op te eten, maar daar moeten we toch nog even geduld voor opbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close