TRAVELVLOG: Verdwaald in IJsland?!

Jullie kunnen het haast niet gemist hebben afgelopen week: Viv en ik waren in IJsland én New York voor OMF. Het was een waanzinnige reis en omdat ik me kan voorstellen dat iedereen wil weten wat we hebben gedaan (en gegeten!) op deze topbestemmingen, besloot ik te vloggen. Vloggen is iets dat ik niet vaak doe, het past niet helemaal bij me merk ik – ik vind het leuker om herinneringen vast te leggen op stilstaand beeld. Door middel van foto’s dus. Maar foto’s leggen niet altijd de mooiheid van iets vast en dit geldt zéker voor bestemmingen als IJsland en New York. Vandaar dagvlogs dus. Vanaf gisteren komt er op het OhMyFoodness YouTube-kanaal iedere dag een vlog online van onze reis. De vlogs komen exact één week later online. Ze zijn op donderdag begonnen (de eerste dag van onze reis) en eindigen aankomende woensdag op de laatste dag van onze reis.

Om het allemaal duidelijk af te trappen wilde ik de eerste vlog graag met je delen op OMF. We zijn in IJsland en ontdekken Reykjavik en zijn op zoek naar een ‘secret pizzeria’…


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

  1. Francien says:

    Jongens wat is dit leuk. Je bent een natuurtalent Sabine. Het is net of ik mee op reis ben. Dankjulliewel!

  2. Hey Sabine,

    Je hoeft je echt niet te verontschuldigen voor het feit dat je jezelf ´niet zo´n vlogger´ vind, want ik vind dat dat juist iets is wat jouw blog onderscheid en stiekem vind ik plogs ook leuker om te zien en naar mijn weten ben jij daar juist heel goed in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close