Video: ui snijden op 3 manieren

Toen ik jullie een tijdje geleden via Twitter en Facebook vroeg of jullie nog verzoekjes hadden wat betreft videos, kreeg ik een aantal keer de vraag of ik basis kooktechnieken wilde laten zien. Een nogal vaag begrip, maar als voorbeeld gaven jullie ‘bijvoorbeeld hoe je een ui goed snijdt’. Ik had hier eigenlijk nooit bij stil gestaan omdat ik had verwacht dat dit niet interessant genoeg zou zijn, maar u vraagt wij draaien en vandaar dat ik je vandaag in een video laat zien hoe je een ui moet snijden. Op drie manieren wel te verstaan: ringen, halve ringen en snipperen.

Disclaimer: Let op! Ik ben geen chef of ervaren kok. De manier die ik je laat zien is zoals ik het altijd doe. Dit zal vast niet via de regeltjes zijn, maar dit claim ik dan ook niet.

Bron foto: domesticfits.com

Join the Conversation

 1. MySimplySpecial says:

  Handig! Vooral dat insnijden als je gaat snipperen.

 2. Handige video! =)
  Het viel me op dat je in de video het ui zegt. Is het niet de ui?

 3. Daniëlle says:

  Handig! Ik doe het eigenlijk ook altijd op deze manier :) Vooral de manier van het uitje snipperen vind ik heel handig.

 4. Sheela says:

  ik doe het altijd op de tweede manier :) handige video! x

 5. Joyce says:

  Handig om te zien!

 6. Judith says:

  Die laatste tip kende ik al, nog steeds ontzettend handig!

 7. Roxanne says:

  Die laatste kende ik nog niet! Handig :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close