Video: Q&A

Na alle kookvideo’s van de laatste tijd vond ik het wel weer eens tijd worden voor wat afwisseling. Vandaar dat ik vandaag geen recept met jullie ga delen, in plaats daarvan heb ik een Q&A opgenomen! Op Instagram en Facebook vroeg ik of jullie nog wat vragen voor mij hadden en daar kwamen een aantal leuke reacties op. In de video hieronder heb ik een paar vragen uitgekozen die ik leuk vond om te beantwoorden. Mocht je zelf nog vragen voor mij hebben, stel ze dan gerust bij de comments. Wie weet neem ik ze dan in een volgende Q&A video mee!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Join the Conversation

 1. Sanne says:

  Hoi!
  Ik had een vraag, laatst las ik wat over bouillon fondue, heb jij daar misschien een recept voor en kan je uitleggen wat het precies is? Dankjewel alvast!

  Ps. Je site is echt tof, ik volg hem al ruim een jaar met veel plezier!

  1. Sabine Author says:

   Ik heb daar helaas geen recept voor! Zal eens op onderzoek uitgaan en kijken of ik een recept kan bedenken. Ik ken het zelf niet, maar ik ga er vanuit dat je dunne plakjes vlees/vis in hete bouillon moet dippen om het zachtjes te garen.

   Dankjewel voor je compliment! :)

   1. Lotte says:

    Ik ben op mijn vrije dag even je video’s aan het terugkijken van de laatste tijd. Deze vond ik erg leuk! En Sabine, ik heb alleen maar naar je haar zitten staren! Wat moooi! Ik vind dit lichte je heel erg goed staan:) Voor Sanne met de fonduevraag, zoek eens op chinese hotpot! Dat is fonduen in een lichte bouillon, heel lekker en gezond! Misschien is dat wat voor jou:)

   2. Sabine Author says:

    Haha, dankjewel! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close