Video: Office tour

Time flies en dat blijkt maar weer uit het feit dat we inmiddels alweer een aantal maanden in ons nieuwe huis wonen. Ik kan de hoeveelheid dingen die zijn gebeurd het afgelopen half jaar bijna niet geloven. Zo stond het op de planning om dit jaar naar een nieuw huis te gaan kijken en zo zaten we ineens in een kasteel van een huis (voor ons voelt het nog steeds iedere dag zo) en heeft Senna ook haar draai gevonden bij ons in huis. Omdat ik de final hometour opnam toen we net een paar dagen in ons huis woonden was nog niet alles af en daarom leek het me leuk om nog een keer een tour te doen, maar deze keer een office tour. In de video van vandaag laat ik jullie mijn thuiskantoor zien!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Vergeet je niet te abonneren op mijn YouTube kanaal!

Join the Conversation

 1. Zwartraafje says:

  Ik was direct benieuwd hoeveel gemeenschappelijke kookboeken we zouden hebben. Op het eerste zicht zijn het er twee, waaronder NIgella Lawson’s Keuken.

  1. Sabine Author says:

   Haha, altijd leuk om te zien he! ;)

 2. Sabrina says:

  Heel leuk om te zien! Ik vind roomtours eigelijk de leukste YouTube-filmpjes die er bestaan, zo leuk om te zien hoe anderen wonen! (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close