Video: Eetdagboek 19 september 2017

Via YouTube kreeg ik de vraag of ik weer eens wilde filmen wat ik zoal eet op een dag. Nu maak ik vrijwel overal foto’s van voor in Sab’s Eetoverzicht en Week van OMF, maar het echt filmen had ik al dik een jaar niet meer gedaan. Leek me wel weer eens leuk om te doen, dus bij deze! Nu mijn darmen weer wat rustiger zijn en ik me ook at beter voel, ben ik weer wat meer op mijn eten gaan letten. Geen snaaierijen in deze video dus. Vic komt even voorbij flitsen in de video en ik heb een afspraak in Utrecht.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Join the Conversation

  1. jaimyskitchen.nl says:

    Leuke video zeg!
    Ik lees altijd graag eet dagboeken & schrijf ze zelf ook vaker. Video kijkt zich lekker makkelijk weg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close