Video: Eén dag eten met OMF

Eetdagboeken bijhouden is hot! Waar je het voorheen alleen nog in tijdschriften zo af en toe kon terugvinden, houden steeds meer foodbloggers een eetdagboek bij. Natuurlijk kun je hier op OMF iedere zondagmiddag al zien wat ik de afgelopen week als avondeten heb gegeten, maar het leek me wel een keer leuk om een keer een hele dag een foodjournal bij te houden. En om het nét even iets anders te doen dan de rest, laat ik het je zien in deze video: Eén dag eten met OMF!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Join the Conversation

 1. Margot says:

  Je avondeten lijkt me heerlijk!

 2. Eline says:

  Leuk dat je het in videovorm gedaan hebt!

 3. Simone says:

  Leuk ideetje, zo in film vorm! Het avondeten vind ik er héérlijk uit zien.

 4. Joyce says:

  Waaah die beef stroganoff heer-lijk! Echt een goed idee :) Jammer dat ik dan niet zo’n slowcooker heb. Alles erin doen en klaar haha! Het vlees lijkt me dan ook lekker mals of niet?

  1. Sabine Author says:

   Vlees is súper mals inderdaad, zo lekker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close