Video DIY: Bakspullen organiseren

Omdat mijn bakkast zo langzamerhand uitpuilt van de verschillende soorten bloem en suiker, besloot ik om mijn bakkast eens flink te reorganiseren. Omdat ik me kan voorstellen dat sommigen van jullie (zeker als je fervent thuisbakker bent) tegen hetzelfde probleem aanhikken, besloot ik de camera aan te zetten en jullie te laten zien hoe ik mijn aan de slag ging met het organiseren van mijn bakspullen.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Op de foto’s hieronder voor de duidelijkheid nog even het verschil. Ziet er een stuk beter uit toch, zo met die weckpotten? Zoals ik in de video ook al zei komen de weckpotten die ik gebruikte van de Hema. Deze hebben een inhoud van 1,14L en kosten € 2,25 per stuk. Ze zijn ook verkrijgbaar in diverse andere formaten.

bakspullen organiseren

bakspullen organiseren

Join the Conversation

 1. MySimplySpecial says:

  Ik vind het er altijd zo leuk uitzien als alles in mooie potten zit!

 2. Judith says:

  Ziet er heel netjes en opgeruimd uit! =D

 3. Remy | BakingBeautyNL says:

  Wat een mooie potten. Ooit moeten wij ook ruimte maken voor dit soort mooie potten. Dit staat veel mooier in de kast dan losse verpakkingen enz. Leuk gedaan !!

 4. Elsbet | La Vie Pure says:

  Superhandig dit!

 5. Madelon says:

  Wij hebben dit inderdaad ook gedaan voor onze kruidenkast. We hebben hele leuke kleine glazen potjes (150 ml) bij de dille&kamille gekocht. Kunnen we precies zien wat we wel en niet hebben!

 6. nicole says:

  Mooi opgeruimd en superhandig zo!

 7. Marjoleine says:

  Ziet er heel netjes en overzichtelijk uit!

 8. Bite food blog says:

  Heerlijk opgeruimd zo!

 9. Nathalie says:

  Ziet er mooi en georganiseerd uit :)

 10. Rebecca says:

  Ah, op het moment dat ik dit logje zie, staat mijn vriend heerlijk cake te bakken in mijn keukentje. Ik herken het verschillende pakjes fenomeen.. Ik denk dat ik ergens deze week je tutorial na ga doen! ;) Leuk!

 11. Roxanne says:

  Ziet er netjes opgeruimd uit! Project kruidenkastje ben ik ook wel benieuwd naar ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close