Video: 15 reisdilemma’s

Yaaay, wat vind ik het toch leuk om video’s op te nemen! De video van vandaag is er weer eentje van reis- en persoonlijke aard. Ik leg mezelf vijftien dilemma’s voor die allemaal betrekking hebben op het thema reizen. Benieuwd naar mijn voorkeuren en keuzes, check dan de onderstaande video! Ik ben trouwens ook heel benieuwd naar jouw voorkeuren, waar ga jij het liefst naar toe op vakantie en ben je meer een backpacker of een luxepaardje? Laat het me weten in de comments.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Join the Conversation

 1. Simonr says:

  Leuk om te zien een reislustig persoon! En aan je stopwoordje te horen hihi. ” Fantastisch! “

  1. Sabine Author says:

   Haha echt he! Ik dacht tijdens het editten al ‘jemig, wat zeg ik vaak fantastisch…’

 2. Eline says:

  Wat een fantastische video ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close