Tv-tip: Nieuw seizoen van Masterchef Australia

Even een snelle tip tussendoor. Als foodie ben ik gék op programma’s als Masterchef en Topchef, maar mijn favoriet is toch wel Masterchef Australia. Wekenlang heb ik meegeleefd met Julie, Justine, Poh, Andy en Kate en vele andere foodies waarschijnlijk met mij. Iedere dag zat ik om 18.00 uur (zo mogelijk) voor de tv voor een uurtje culinair genieten.

Afgelopen vrijdag heb ik natuurlijk naar de finaleaflevering gekeken van Masterchef Australia 2012 en even verwachtte ik in een diep gat te vallen, tót het reclameblok na afloop werd ingezet. Want wat hoorde ik daar? Vandaag (maandag dus) start direct een nieuw seizoen Masterchef Australia. Aaaah yes!

En nog een jubeltje waard: dit seizoen is namelijk niet zomaar een seizoen, maar het All Star seizoen waarin we enkel oudgedienden gaan terug zin. YES!

Voor degene die net zoals ik thuis zijn in Masterchef Australia, de volgende deelnemers doen mee in het All Star seizoen:

deelnemers

Natuurlijk strijden de deelnemers niet nogmaals voor 100.000 dollar aan prijzengeld en een eigen kookboek, deze keer wordt er gestreden voor het goede doel en een trofee.

Ik ga sowieso mijn best doen om iedere avond voor de buis te zitten. Jullie ook?

Masterchef Australia All Star wordt vanaf vandaag dagelijks om 18.00 uur uitgezonden op Net 5. 

Join the Conversation

 1. Margaux says:

  Echt een super leuk programma he? Helaas is dit seizoen aan t begin van dit jaar ergens al op tv geweest, ik heb t dus allemaal al gien.. Erg jammer!

 2. Juudith says:

  Yaaayy!! ik ben zo blij dat dit weer doorgaat!! kijk het elke avond tijdens het eten! Zo leuk!

 3. Mariska says:

  Oooh hier ga ik weer van genieten!

 4. Tamarah says:

  Ik had het inderdaad ook gehoord! En ik ga hier zeker weer naar kijken! Ik ben ook helemaal fan van kookprogramma’s. MasterChef Australia vind ik ook het leukste omdat naar mijn mening het niveau behoorlijk hoog ligt en de deelnemers echt super gemotiveerd en ambitieus zijn! Enjoy!

 5. marleen says:

  leukk!!

 6. Foodloveandhappiness says:

  Ja ik ook! Ik volg Masterchef AU altijd trouw. De andere (NL en Engeland) vind ik niet leuk, AU super! Ik dacht ook wat kijk ik hierna? Nou, dit dus. Wel vind ik de gewone opzet leuker, is toch spannender

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close