Topkoks voor Thuiskoks 6

Ik kan me nog herinneren dat ik vorig jaar deel 5 kreeg en dat mijn moeder de voorgaande jaren de eerdere delen in haar kerstpakket kreeg. Maar dit jaar is het alweer tijd voor Topkoks voor Thuiskoks 6, deel 6 van hét kookboek dat door chefs is samengesteld en dat bijdraagt aan een goed doel. Dit jaar draag je, wanneer je het boek koopt, bij aan het intiatief FDBCK®, een nieuw initatief van het World Food Program (WFP). WFP zorgt er mede met de Topkoks voor Thuiskoks kookboeken voor dat ruim 90 miljoen mensen in meer dan 70 landen voorzien worden van voedselhulp. Dit jaar steun je met de aankoop van Topkoks voor Thuiskoks 6 het schoolvoedselprogramma van het WFP waarmee schoolkinderen verzekert zijn van een gratis maaltijd. Met de aankoop van één boek help je al 40 kinderen aan een maaltijd.

Als culi liefhebber zou je alleen vanwege de bovenstaande reden het Topkoks voor Thuiskoks 6 kookboek al moeten kopen naar mijn idee, maar je wil er zelf natuurlijk ook wel iets aan over houden. En omdat foto’s bij een kookboek vaak meer zeggen dan duizend woorden, hieronder een sfeerimpressie van het boek.

topkoksthuiskoks2

topkoksthuiskoks3

topkoksthuiskoks4

topkoksthuiskoks5

topkoksthuiskoks6

topkoksthuiskoks7

topkoksthuiskoks8

topkoksthuiskoks9

topkoksthuiskoks10

topkoksthuiskoks11

topkoksthuiskoks12

topkoksthuiskoks13

Topkoks voor Thuiskoks 6 verwend je dit jaar met 46 recepten van onder andere Jonnie Boer, Ramon Beuk en Robert Kranenborg. De recepten worden in begrijpelijke taal uitgelegd en bevatten prachtige foto’s waardoor je direct zin krijgt om de keuken in te duiken. Naast de recepten bevat het kookboek dit jaar ook leuke tips over bijvoorbeeld chocolade en hoe je een diner zou kunnen geven.

Een leuk boek en een absolute toevoeging voor je collectie. Voor slechts € 11,99 is Topkoks voor Thuiskoks 6 hier te koop.

 

Join the Conversation

  1. Hester says:

    Ah, kookboeken zijn altijd zo leuk! Ziet er superlekker uit. En van Robert Kranneborg ben ik stiekem ook wel een beetje ‘fan’ door z’n programma ‘Over de Kook’ (trouwe kijker :)).
    Oh en, ‘Topkoks voor Thuiskoks 6 verwend je dit jaar… ‘ verwend –> verwenT

  2. Marielle says:

    Wat een geweldig boek! Hebben hebben hebben!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close