Tof concept: VanChefs

Normaal ben ik niet zo van het promoten van cateringservices, maar ik ontving laatst een persbericht over VanChefs in mijn inbox en daar wilde ik toch wel graag iets meer over vertellen. De naam verklapt het al een beetje, maar bij VanChefs kun je voor jouw feestje een ‘bijpassende’ chef laten komen. En daar zitten niet de minste namen tussen! Bij ieder thema hoort een bepaalde chef en ik wil er graag een paar aan je laten zien.

Hoe werkt het?
Stel, je bent op zoek naar een cateringpartij voor jouw feestje omdat je het zelf gewoon niet red om alles klaar te maken in de keuken. Omdat je jouw feestje net dat beetje extra wilt geven besluit je een professionele chef in te huren. Via VanChefs kun je dit doen. Op de website kun je door het aanbod aan chefs bladeren, maar je kunt ook een zo helder mogelijke omschrijving van jouw feestje naar de boekingsassistentie sturen. Aan de hand hiervan ontvang je dan drie op maat gemaakte voorstellen van (lokale) chefs.

De prijzen van de chefs variëren uiteraard en staan op de site aangegeven met behulp van eurotekens. Voor 1 x € ontvang je een ‘Buitengewoon Goede chef bij je thuis, voor 4 x €€€€ de crème de la crème onder de chefs.

Om je een idee te geven van de mogelijkheden, hieronder een aantal van de chefs met hun specialiteiten.

Van Chefs

Van Chefs

€ Chef Natasja – Italian Soul Food
Bij Natasja kun je terecht voor tapas, Italiaanse gerechten, Mediterraanse gerechten en voor vegetarische/veganistische snacks. Italian Soul Food, gerechten die het lekkerst smaken wanneer je ze op de bank in je pyjama eet maakt ze het liefst. Wat denk je bijvoorbeeld van penne met amandelpesto en knapperig filodeeg gevuld met feta en spinazie.

€€ Chefs Nadia & Merijn – Bismalle Arabia
Wanneer je 24Kitchen kijkt ken je Nadia & Merijn vast wel van hun betoverende gerechten en anders van hun columns in Delicious en Viva. Vorig jaar brachten ze ook hun eigen kookboek uit. Nadia & Merijn zijn te boeken voor pop-upcatering Where East meets West  waar uiteraard de Arabische keuken centraal staat.

€€€ Chef Mitchel – Uitbundig & Luxe
Chefkok Mitchel Schenderling werkte als jonge jongen als ‘saté opwarmer’ in een Grand Café, maar klom van daaruit naar de top en werkte in diverse Michelin keukens. Mitchel kent geen eenvoud en daarom is hij uitermate geschikt voor privé diners met de moleculaire of fusion keuken als uitgangspunt.

€€€€ Joris Bijdendijk – Vis Fanaat
Ook de (als je het mij vraagt) meest sexy chef van Nederland, Joris Bijdendijk, chef van restaurant Bridges, is in te huren voor catering. Een heuse celebrity in chefland, voor als je echt iets bijzonders wilt op je feest.

Hartstikke leuk concept toch, dat VanChefs? Wanneer je een chef boekt via VanChefs weet je in ieder geval zeker dat je een chef thuiskrijgt die precies past bij het thema dat jij voor jouw feest voor ogen hebt. En een ander bijkomend voordeel: jij kunt uitgebreid genieten van het gezelschap terwijl een ander het werk voor je doet. En dat is toch ook wel eens heel fijn.

Meer informatie over bovenstaand cateringconcept vind je op VanChefs.com.

Join the Conversation

  1. MySimplySpecial says:

    Wat een leuk concept!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close