Tip: Hero Bevroren Fruit op een Stokje

De laatste jaren ben ik van een echt dessert-persoon veranderd naar iemand die meer geeft om de voor- en hoofdgerechten. Echter is er in de zomer niets lekkerder dan een ijskoud ijsje uit de diepvries. Of dat nu als toetje dient of als tussendoortje, in de zomer eet ik ijs. Veel ijs. En nu is het natuurlijk zo dat ijs per definitie niet zo gezond is, maar gelukkig zijn er goede alternatieven te vinden. Waaronder Hero Bevroren Fruit op een Stokje: ijsjes gemaakt van minimaal 89% fruit en enkel gemaakt van natuurlijke ingrediënten afkomstig uit fruit. Kijk, dat zien we graag en dus vond ik het de hoogste tijd om jullie eens wat meer over deze ijsjes te vertellen.

Hero Bevroren Fruit

Hero Bevroren Fruit

Bevroren Fruit op een stokje
Hero Bevroren Fruit op een Stokje is zoveel mogelijk fruit (minimaal 89%) op een stokje in de vorm van een ijsje. De drie verschillende smaken – Appel & Peer, Sinaasappel en Rood Fruit – zijn gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten uit fruit.

Hero is fan van het ‘de kunst van het weglaten’ principe. Dit betekent dat er zo min mogelijk aan de ijsjes wordt toegevoegd en in dit geval wil dat zeggen dat er enkel gebruik is gemaakt van natuurlijke ingrediënten, allemaal afkomstig van fruit. Voor ieder ingrediënt is er een goede reden voor toevoeging:

 • Fruitijs gemaakt van fruitsap uit concentraat en fruitpuree, dit heeft natuurlijk geen uitleg nodig.
 • Fruitsuiker: er wordt een klein beetje suiker aan de ijsjes toegevoegd om het ijsje de juiste structuur en hardheid te geven. Wanneer het ijsje alleen uit fruit zou bestaan, zou het ijs keihard zijn en dat eet natuurlijk niet lekker.
 • Natuurlijke pectine: tot slot wordt er nog een klein beetje natuurlijke pectine aan de ijsjes toegevoegd. Dit zorgt voor het juiste mondgevoel (stevigheid). Pectine is een natuurlijk verdikkingsmiddel dat in vrijwel alle soorten fruit voorkomt en dat er voor zorgt dat het fruit stevig is. De pectine die Hero gebruikt is afkomstig uit appel en citrusfruit.

Hero Bevroren Fruit

Oordeel?
Al de bovenstaande achtergrondinformatie is natuurlijk leuk en bijzonder fijn – hoe fijn is het namelijk dat je ongegeneerd kunt snoepen van ijsjes zonder je daar schuldig over te voelen – maar wat voor mij nog veel belangrijker is, is of het ijsje lekker is. HELL YES! Ik houd van dit ijs! Maar nee, serieus. Ik knabbel in de zomer iedere dag dik tevreden en zonder schuldgevoel aan mijn stokje (stokjes) Bevroren Fruit. En voor het gemak eet ik er met warm weer nog wel meer dan een of twee of drie per dag, want fruit is immers gezond. Well done Hero! Ik word bijzonder gelukkig van jullie.

Hero Bevroren Fruit op een Stokje is te koop bij diverse supermarkten, tankstations en in horecagelegenheden.

Heb jij deze ijsjes al eens geprobeerd? Wat vond je ervan?

Hero Bevroren Fruit

Dit is een gesponsord artikel.

Join the Conversation

 1. Susanne says:

  Mijn moeder zag ze ergens en zei toen wel van: Hé, kijk eens hoe leuk! De ingrediënten klinken in ieder geval super! Deze zomer komt er vast wel een pakje in de vriezer te liggen ;)

 2. Stefanie says:

  ziet er goed uit! Leuk artikel weer, ik hou van je blog!

  1. Sabine Author says:

   Dankjewel! Leuk te horen :)

 3. MySimplySpecial says:

  Die met rood fruit wil ik wel proberen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close