Tip: verspakketten van Albert Heijn

Een paar weken geleden werd er bij mij thuis een gigantische doos bezorgd, een perspakket van de Albert Heijn. In de doos waar vervolgens weer een kist in zat vond ik maar liefst zes verspakketten. Nu wist ik al dat AH sinds kort een guacamole pakket heeft, waarin je alle benodigdheden kunt vinden om zelf guacamole te maken, maar blijkbaar is het assortiment flink uitgebreid en verkopen ze nu zes van deze verspakketten. En nadat ik ze geprobeerd heb werd ik toch wel erg enthousiast. Vandaar dat ik je er vandaag iets meer over wil vertellen.

Om eerlijk te zijn heb ik eerder nooit zo op de verspakketten gelet. De ingrediënten voor guacamole haalde ik altijd gewoon los en ja, het wilde af en toe wel voorkomen dat de avocado’s nog niet rijp waren en ik er dus nog vrij weinig aan had. Met zo’n verspakket had ik dat kunnen voorkomen, maarja ignorance wint het af en toe. Nu ik weet dat de verspakketten van Albert Heijn kwalitatief erg goed zijn weet ik wel dat ik daar de volgende keer gewoon voor ga. Het bespaart je namelijk een zoektocht naar ingrediënten en je weet zeker dat ze direct bruikbaar zijn.

Naast het reeds bestaande guacamole pakket is het assortiment inmiddels dus uitgebreid met nog vijf andere verspakketten:

 • Tomatensalsa
 • Exotische salsa
 • Tomatensoep
 • Pastasaus
 • Gazpacho

ah verspakketten

In ieder pakket vind je de benodigde ingrediënten om het gerecht te maken. Het enige dat je zelf zo nu en dan moet toevoegen is een beetje olie en peper en zout, producten die iedereen wel in huis heeft. Hartstikke handig dus, want het bespaart je een hoop gedoe in de supermarkt.

Op ieder verspakket staat bovendien achterop het recept vermeld, wederom erg handig want zo kan eigenlijk iedereen het gerecht wel klaarmaken.

Wie verwacht veel geld te moeten neertellen voor de verspakketten heeft het mis. De prijzen variëren van € 2.50 tot € 4.50 per stuk en hiermee ben je vaak goedkoper uit dan wanneer je alles los zou moeten kopen. De hoeveelheden zijn namelijk exact afgestemd op (meestal) vier personen en op deze manier haal je dus ook niet teveel in huis.

Ik  ben echt enthousiast over de verspakketten van Albert Heijn. De porties zijn prima, de groenten zijn van goede kwaliteit, de gerechten die er uiteindelijk uitkomen zijn erg smaakvol en de prijs is ook prima in orde. Ja, ik vind het een succes! Mensen die snel iets op tafel willen hebben staan zonder op zoek te moeten naar tal van ingrediënten zullen waarschijnlijk erg gelukkig zijn met deze producten van Albert Heijn.

Zelf waren wij fan van de guacamole, de tomatensalsa en de pastasaus, wat mij betreft de absolute toppers uit de range.

Join the Conversation

 1. Paula says:

  Ik heb hier vaak de guacamole van gehad. Erg makkelijk en lekker. Maar de laatste tijd ligt de exotische salsa me ook wel toe te lachen, dus misschien dat die binnenkort eens in mn wagentje gaat…

 2. Silke says:

  Ik ben zelf ook erg tevreden over deze pakketen. Zeker voor mensen die niet zo zeker zijn in de keuken. Ideaal om dan in een pakketje meteen al je ingrediënten te hebben en aan de slag te kunnen.

 3. MySimplySpecial says:

  Wat handig!

 4. Sabrina says:

  Super handig! Fijn dat het zo goedkoop ook (:

 5. gereon de leeuw says:

  Beste Sabina,

  Wat deze pakketten vooral zijn is handig. Whatever happened to the old fashioned shopping list?

  Hiermee zie dat AH zijn marketing goed voor elkaar heeft.

  Ik zou zo een pakket nooit kopen.

  Wil je echt eens leuke en originele pakketten/recepten zien ga dan eens bij Bilder & De Clerq te rade.

  Fijne avond! Gereon

  1. Nanda says:

   Helaas zit Bilder & De Clercq alleen in Amsterdam en om speciaal voor mijn boodschappen nou naar Amsterdam te gaan..
   Appie zit wel om de hoek :)

   ps. Een ‘good old shopping list’ heb je daar ook niet nodig lijkt me?

  2. Sabine Author says:

   Beste Gereon,

   Persoonlijk vind ik Bilder & de Clercq niet te vergelijken met Albert Heijn. Sowieso omdat de winkel enkel in Amsterdam is gevestigd (en dus voor iedereen buiten Amsterdam niet heel toegankelijk is voor de boodschappen) en daarnaast is het concept heel anders. Bij Bilder & de Clercq worden wekelijks andere ‘pakketten’ aangeboden voor volledige maaltijden van hoogstaande kwaliteit. Hier is het prijskaartje ook naar. Compleet iets anders dan wat Albert Heijn met deze verspakketten wil bereiken.

   En zoals Nanda hierboven ook al zegt, ook bij Bilder & de Clercq heb je geen ‘old fashioned shopping list’ nodig.

 6. Our Taste Book says:

  Lekker en handig!

 7. Roxanne says:

  Hm, \toch eens op letten! Ben er wel nieuwsgierig naar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close