Tip: McDonald’s Iced Fruit Smoothies

Je kent het wel: in de zomer loop je in de stad te winkelen en ineens komt ‘ie opzetten: dorst! Bij het halen van een drankje denk je waarschijnlijk niet direct aan McDonald’s maar dat is nu anders! McDonald’s serveert namelijk Iced Fruit Smoothies, heerlijke koele ijssmoothies met fruit. Ideaal om te drinken tijdens het winkelen, maar ook bijzonder fijn tijdens een zomerse picknick of als dessert na de barbecue.

De Iced Fruit Smoothies van McDonald’s zijn koude drankjes gemaakt op basis van crushed ice, waaraan een heerlijke mix van yoghurt en fruit wordt toegevoegd. De drankjes zijn verkrijgbaar in twee smaken en twee formaten: Aardbei & Banaan, 0,3L / 0,4L en Mango & Ananas, 0,3L/0,4L. Verrassend is de toevoeging van crushed ice in deze smoothies, dat zien we namelijk nog helemaal niet zo vaak in Nederland! Het zorgt er in ieder geval voor dat de smoothies heerlijk koud blijven en daardoor perfect zijn voor op warme dagen.

Naast het feit dat de smoothies er lekker uit zien, smaken ze ook zo. Heerlijk zacht van structuur en super koud dankzij de toevoeging van het ijs. Daarnaast zijn ze ook vrij dik en daar houd ik van. Een smoothie mag van mij best een wat dikkere consistentie hebben en niet weg te drinken zijn zoals een glas cola. Beide smaken zijn bijzonder prettig. Aardbei & Banaan kan wat mij betreft prima dienstdoen als ontbijt of als dessert, terwijl ik de frisse Mango & Ananas heerlijk vind als drankje tussendoor.

Een ander bijkomend voordeel van de smoothies is dat er geen suiker aan toe is gevoegd. Bovendien zijn ze ook erg betaalbaar: € 2,45 voor een Small (0,3L) en € 2,75 voor een Medium (0,4L). Lekker smoothies halen bij McDonald’s dus, deze zomer!

MC Iced Fruit Smoothies

Dit is een gesponsord artikel

ohmyfoodness nl&sz=1x1&t=campaign%3Dohmyfoodness nl 197215684&c=12345678

Join the Conversation

 1. laralaurentia says:

  Ik ben benieuwd, snel maar eens proberen :)

 2. MySimplySpecial says:

  Die met Mango lijkt me lekker!

 3. Linda / Oh My Beauty says:

  Hmm. klinkt goed! Fijn dat de Mac ook eens wat gezonds heeft :)

 4. Evelien says:

  Ik ben heel benieuwd wat de ingrediënten van deze smoothies zijn, als het echt fruit&yoghurt is zou het inderdaad lekker zijn :)

 5. Mnhh klinkt lekker

 6. Tamara says:

  Ik heb deze afgelopen zondag geprobeerd, de mango-ananas smaak, maar hij was mij toch echt véél te zoet. Ik raad hem zeker niet aan, maar misschien is dat mijn smaak.

 7. Marije says:

  Wat fijn dat er geen extra suiker bij zit! Dat wordt dus lekker testen op een warme zomerdag!

 8. Ranna says:

  Hahah, ik was vandaag nog in de stad met een vriendin. Zij nam de mango-ananas en ik een aardbei-banaan. Erg verfrissend!

 9. Priscilla says:

  Ik haal deze vaak als ik in Duitsland ben. Daar hebben ze deze al wat langer… en ze zijn inderdaad lekker (fris!)

 10. Roxanne says:

  Ik lust niet graag banaan, maar ik proefde een paar maanden geleden de ananas mango variant. Echt super lekker!

 11. Dit vraagt gewoon om een test, haha!

 12. ijsjes fan says:

  Ik vind de smoothies ook erg lekker, maar er zit wel degelijk suiker in hoor!! Ze hebben het alleen een beetje verdoezeld door te zeggen dat het crushed ijs met een yoghurt fruit mix is. In deze mix zit helaas wel degelijk toegevoegde suiker en meer ingrediënten dan alleen fruit en yoghurt :(

 13. johan says:

  Zit helaas wel gewoon toegevoegd suiker in ondanks wat het sponsor artikel claimt… jammer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close