Sneak Peek: Reishonger kookboek

Pre-order Reishonger NU via Bol.com! dan heb je ‘m als een van de eerste in huis!

In verband met het aftellen naar mijn zwangerschapsverlof kan ik niet zeggen dat ik al aan het aftellen ben naar de lancering van mijn tweede kookboek. Dat klinkt negatiever dan ik het bedoel overigens want hoe tóf is het dat over niet héle lange tijd mijn tweede kookboek in de winkels ligt! Het is alweer een poos geleden dat ik jullie een sneak peek heb gegeven van het kookboek. Nu kon dit lange tijd ook niet omdat Viv en ik nog veel te druk waren met het schieten van foto’s en ik alles nog moest schrijven. Inmiddels is het alweer dik anderhalve maand geleden dat ik het manuscript en alle beelden heb ingeleverd dus het is tijd om jullie een kijkje te gunnen in het nieuwe boek. Qua vormgeving wordt er nog hard aan het boek gewerkt dus echt binnenwerk kan ik jullie nog niet laten zien, maar de foto’s zorgen als het goed is al voor een indicatie van het sfeertje. Klaar voor?

Omslag Reishonger Kookboek

Reishonger Kookboek

Mocht het nog niet helemaal duidelijk zijn voor je waar mijn tweede kookboek over gaat, bij deze. De titel van het boek is Reishonger. In 65 verschillende recepten neem ik je mee in een reis over de wereld. Het is dus inderdaad geen tweede Guilty Pleasures boek maar ik beloof je dat liefhebbers van dat boek ook aan hun trekken komen bij dit boek. In Reishonger deel ik mijn favoriete internationale gerechten maar wel op zo’n manier dat het toegankelijk is voor iedereen. Een bezoekje aan de toko is onvermijdelijk maar ik beloof je dat je met de supermarkt en de toko een héél eind komt. Geen hele gekke ingrediënten dus, geen ellenlange recepten met ingewikkelde handelingen. Makkelijk en goed te doen, precies zoals jullie van mij en OhMyFoodness gewend zijn.

Het boek bestaat echter uit meer. Ik deel mijn reiservaringen met je, persoonlijke reisfoto’s en geef je tips over eten in het buitenland en waar je vooral op moet letten. Reishonger is een naslagwerk voor reislustige foodies die de wereld in huis willen halen maar óók voor foodies die er graag op uit trekken. Van het Guilty Pleasures Kookboek zei ik al dat het boek helemaal mij is, maar Reishonger is dit misschien nog wel meer. Mijn twee allergrootste passies zijn gecombineerd in dit kookboek. En dat is spannend maar voor mij persoonlijk ook heel mooi.

Zoals je ziet is de cover van het boek een beetje aangepast. Dit heeft meerdere redenen maar ik kan al wel vast verklappen dat de omslag zoals ‘ie nu is geworden helemaal past bij de vormgeving van de binnenkant.

Sfeerimpressie

Reishonger Kookboek

Reishonger Kookboek

Reishonger Kookboek

Reishonger Kookboek

Reishonger Kookboek

In Reishonger neem ik je letterlijk de hele wereld mee over. In gerechten maar ook in mijn reisverhalen en -ervaringen die beschreven staan in het boek. Zo deel ik uiteraard mijn favoriete Amerikaanse recepten met je, maar komen ook Japan, Indonesië en zelfs Curaçao aan bod. Mocht je alleen binnen Europa op reis zijn geweest of op vakantie gaan, ook daar heb ik aan gedacht. Naast Amerika, Azië en een aantal andere landen buiten die twee continenten speelt ook Europa een prominente rol in Reishonger.

Naast recepten en reisverhalen deel ik ook grappige anekdotes met je en geef ik tips. Zo beschrijf ik het verschil tussen alle rijst- en noedelsoorten maar vertel ik ook over de meest bizarre dingen die ik ooit heb gegeten. Reishonger is ontzettend persoonlijk dus, nog persoonlijker dan mijn blog en het Guilty Pleasures Kookboek. Daarnaast zal het boek dikker zijn dan het Guilty Pleasures Kookboek en meer beelden bevatten.

Reishonger Kookboek

Reishonger Kookboek

Reishonger Kookboek

Lancering

De lancering van het boek staat gepland voor eind maart/begin april. Ik ben dan zelf met zwangerschapsverlof maar uiteraard houd ik social media in de gaten en zal ik het jullie op tijd laten weten wanneer het boek te pre-orderen is en wanneer hij daadwerkelijk uitkomt. Het maken van Reishonger is een project geweest van dik een half jaar, maar trotser dan ik nu ben had ik bijna niet kunnen zijn. Mijn hele ziel en zaligheid zit erin dus ik hoop dat jullie het boek t.z.t. goed ontvangen en ook de moeite waard vinden.

Voor nu hoop ik je in ieder geval nieuwsgierig te hebben gemaakt met deze sneak peek. Alle gedeelde beelden zijn afkomstig uit het Reishonger Kookboek en zijn zelf (door mij of Viv) geschoten. Wat vind je ervan?

Join the Conversation

 1. Anne-Marie says:

  Het lijkt me een fantastisch boek wat ik zeker ga kopen. Wat leuk voor je om eigenlijk twee keerin verwachting te zijn van iets moois!

 2. Conja says:

  Aww jij bij de grote glijbaan in Malkenschoten.. Eindeloos plezier! Ja hier ook een echte Apeldoornse :-)

  1. Sabine Author says:

   Hahah, wat goed! Ik had zelf geen idee meer maar toen ik dit mijn moeder vertelde knikte ze zéér overtuigd ja. Wat grappig dat je het herkent.

 3. Cynthia says:

  Wauw! Die wil ik zeker ook!!

 4. Britt says:

  Oh my, ik weet al wat ik op mijn verjaardag ga vragen!

 5. Kelly says:

  Ik ben heel benieuwd naar het boek! Ik ga zeker even kijken als hij in de winkel ligt :)

 6. Daniëlle says:

  Wat leuk! Ik verheug mij nu al op dit boek. Het wordt vast weer een groot succes!

 7. Charlotte says:

  Ik kan niet wachten tot het uitkomt! Net als Guilty Pleasures zal ik deze vast ook preorderen! <3

 8. Lianda says:

  Wauw prachtig!! :) Heel mooi.
  Ben erg benieuwd naar je nieuwe kookboek!

 9. Margot says:

  Wat een prachtige foto’s, knap gedaan!

 10. Nathalie says:

  Ziet er heel gaaf uit! Ben erg benieuwd.

 11. Super leuk Sabine, ik kijk er naar uit. Hij is al te pre-orderen bij BOL zie ik net. Gelijk gedaan :)

  1. Sabine Author says:

   Super leuk, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close