Sab’s Eetoverzicht #44-2024

Wat héérlijk, zo’n weekje herfstvakantie tussen de bedrijven door. Waar ik voorheen alle schoolvakanties van de kinderen maar onhandig vond, want HOE deel ik mijn tijd in, ga ik er tegenwoordig een stuk relaxter mee om. Ik neem zoveel mogelijk vrij waar dat kan.

Afgelopen week ging ik drie dagen met mijn oudste kind naar Londen, een waar feestje. Verder vierden we het kinderfeestje van Cody, die wordt aankomende dinsdag 5. Het was een hele fijne week.

IMG 7584

Zaterdag

In de koelkast stond er nog lekkere Chicken Pot Pie en die besloot ik zaterdagavond op te warmen voor het avondeten. Het recept krijg je morgen al van me! Snel op je lijstje zetten om te maken hoor, het is heerlijk comfort food voor deze tijd van het jaar.

IMG 7589

Zondag

We hadden allemaal zin in iets anders voor het avondeten zondag. De jongens wilden het liefst pizza, maar dat ging me iets te ver met het oog op ons tripje naar Londen en de friet die de kinderen zouden eten tijdens het kinderfeestje van Cody. Uiteindelijk bestelde ik bij Fuze Kitchen (Apeldoorn) een noodlebowl met kip en zwarte bonensaus en voor de kinderen wat sushi erbij.

IMG 7610

Maandag

Voor de kinderen waren er restjes noedels en sushi en ik zelf dook de groentelade in. Daar lagen nog veel verse groenten die echt op moesten. Ik maakte een simpel wokgerecht met courgette, puntpaprika, spinazie, bosui en oestersaus. Halve groentelade weer leeg – TOP!

IMG 7671

Dinsdag

Dinsdag vierden we het kinderfeestje van Cody, mega geslaagd. Het was zijn allereerste kinderfeestje voor zichzelf, dus de spanning was hoog. De kinderen kregen allemaal friet met een snack en hoefden ’s avonds dus niet echt meer te eten. Voor mezelf dook ik de koelkast weer in en maakte pasta pesto met tomaatjes, spinazie, doperwten, puntpaprika en bleekselderij. Handvol rucola er bovenop, afmaken met zwarte knoflookazijn en klaar.

IMG 7685

Woensdag

Ik had al enkele dagen zin in boerenkoolstamppot en dus zette ik dat op de planning voor woensdagavond. Old school met spekjes en rookworst. Hallo herfst!

IMG 7754

Donderdag

Dag 1 in Londen! Omdat ik deze keer op reis ging met mijn kind, had ik niet een complete foodlijst om af te werken opgeslagen. Het tripje draaide vooral om hem maar heel toevallig had meneer zin in pizza donderdagavond en kwamen we alsnog terecht bij een van mijn opgeslagen adresjes: Ave Mario. We werden aan de keukentafel geplaatst, mega tof natuurlijk voor Vic. Hij nam een pizza en ik nam de verse spaghetti met San Marzano tomaten, gerookte stracciatella en basilicumolie. Zo goed.

Vrijdag

Op de tweede dag gingen we wel uit eten bij een tentje waar ik graag heen wilde: Wahaca, een Mexicaans restaurant op nog geen 50 meter verwijderd van ons hotel. Het eten hier was echt WAANZINNIG. We deelden de nacho’s, taco met gegrilde kip en avocado en een quesadilla met gegrilde kip en chipotle mayo. Echt wauw.

En nu gaan we weer even terug naar normaal. Ik heb eindelijk iets minder werk hectiek waardoor ik op mijn gemakje vooruit kan koken voor de blog. Tijd om aan de slag te gaan met de eerste kerstrecepten en herfstig comfort food.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close