Sab’s Eetoverzicht #1-2021

Het eerste eetoverzicht van het nieuwe jaar! Traditiegetrouw sloten we de vakantie af met McDonald’s maar daarna ging alles weer terug naar normaal. We gingen allebei weer aan het werk, ik stond weer gewoon in de keuken om te koken en onze maaltijden waren gevarieerd. Ik stond een paar keer op kantoor in de keuken en kon dus meerdere keren het avondeten meenemen naar huis waardoor ik ’s avonds niet zoveel werk meer had. Dat blijft ideaal als je het mij vraagt. We aten een gru-we-lijk lekkere Steak Pie, ik ging aan de slag met een nieuw ‘zonder pakje’ recept en we sloten de werkweek af met een snelle maar lekkere curry.

zondag 1

Zondag

Zoals ik al zei sloten we de vakantie traditiegetrouw af met McDonald’s. De Mac zit praktisch om de hoek bij ons dus we eten het altijd lekker thuis op. Het was voor het eerst dat we voor beide jongens een Happy Meal nodig hadden. Cody is echt een vreetzak en eet heel graag, maar is eigenlijk een beetje te dun (hoe dan, ik snap het echt niet). Vandaar dat we hem nu ook gewoon alles met ons mee laten eten, ook de slechte dingen. Ik nam zoals altijd de Homestyle Crispy Chicken, zó lekker.

maandag 1

Maandag

Tim had het verzoek bij me neergelegd om Panzanella te maken deze week, dus dat deed ik direct maar op maandag. Ik maakte deze panzanella met parmaham en feta maar voegde daar nog wel botersla aan toe. Mijn schoonzusje at mee, de hele schaal was dan ook leeg na het eten. Gelukkig maar, dit soort salades kun je niet zo makkelijk bewaren namelijk.

dinsdag 1

Dinsdag

Ik maakte op kantoor dinsdag ‘Steak Pie’ waar het recept morgen van online komt. Deze hartige taart kun je heel makkelijk bewaren dus ik besloot hem mee te nemen naar huis voor het avondeten. Ik had er eigenlijk een salade bij moeten maken maar daar had ik van tevoren even geen rekening mee gehouden. De groenten ontbraken dinsdag, in plaats van een salade aten we geroosterde aardappeltjes bij de hartige taart. Niet helemaal de bedoeling, wel ongelofelijk lekker. Die taart moet je echt maken!

woensdag

Woensdag

Ik had al Mexicaanse Burrito’s zonder pakje gemaakt dinsdag maar aangezien toen de Steak Pie al mee naar huis ging, bewaarde ik de burrito’s voor woensdag. Ze zijn echt méga goed gelukt – Tim en ik waren mega enthousiast over de smaak. Ook over de smaak van het sausje trouwens, die vonden we identiek. Het recept komt deze week online.

donderdag 1

Donderdag

Donderdag hoefde ik thuis ook niet meer te koken want dit deed ik overdag al op kantoor. Ik maakte Chinese tomatensoep en bakte daarbij Garlic Knots. Het recept voor de knoflookbroodjes komt online in de membersomgeving deze week. Mocht je nóg meer OMF willen, exclusieve content en toegang krijgen tot ons afgeschermde Instagramkanaal: voor €4,99/maand ben je al member van OMF!

vrijdag 1

Vrijdag

Zoals ik al zei sloten we de week af met een makkelijke maaltijd: curry! Ik ben dol op curry en het was lang geleden dat ik er eentje had gemaakt. Deze variant is een gele curry met knoflookgarnalen en verschillende groenten. Misschien moet ik het recept eens uitwerken voor OMF, wat jullie?

zaterdag 1

Zaterdag

Tim had zin in Babi Ketjap voor het avondeten. Dat hadden we ook echt al héél lang niet meer gegeten, dus prima. Ik maakte er Bami Goreng bij, lekker simpel.

Net als afgelopen week sta ik ook deze week weer genoeg in de keuken op kantoor om te koken. Ik gok dus dat ik niet iedere dag ’s avonds nog het avondeten hoef te verzorgen. In onze agenda staan geen afspraken dus het belooft een normale eet- en werkweek te worden. De planning is al rond, de boodschappen zijn besteld dus we zijn er weer klaar voor.

Fijne zondag! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close