Review: Roerbak noedels van Maggi

Tijdens mijn wekelijkse boodschappenuitje stuitte ik op een nieuw artikel in de schappen van mijn supermarkt! Maggi heeft een vers idee voor Roerbak noedels uitgebracht in verschillende varianten: gekruide varkensreepjes, mediterraanse kip of kip kerrie. Die laatste heb ik getest!

Photobucket

In het zakje van de Roerbak Noedels van Maggi vind je de noedels en een zakje kruiden mix. Naast het pakje noedels en mix heb je voor twee personen 250 gram kipfilet en 400 gram roerbakgroenten nodig. Natuurlijk kun je ook zelf 1 prei en 250 gram wortels fijnsnijden en toevoegen.  Het leuke aan deze maaltijdmixen vind ik dat er echt aandacht is besteed aan de verpakking, zo staan er verschillende variatietips op de achterkant en is de bereidingswijze met illustraties verduidelijkt.

Photobucket

Het maken was echt heel makkelijk, kipfilet bakken, groeten erbij, 300 ml water, de kruidenmix en de noedels toevoegen (jep, ongekookt) en dan is het wachten tot de noedels al het vocht hebben opgenomen. Zo makkelijk! Het is meer dan genoeg voor 2 personen en eerlijk gezegd, érg lekker!

De kruidenmix is heel smaakvol en zorgt echt voor een goede smaak door het hele gerecht. Wij kozen voor een Thaise groentenmix waar een beetje rode peper in zit, waardoor het gerecht wat pittiger werd, ook erg lekker!

Photobucket

Wat een makkelijk diner zet je hiermee op tafel! Binnen een kwartier is het eten klaar en heb je een lekkere, gezonde maaltijd. Ik zou het zeker nog eens kopen, maar ben ook erg benieuwd naar de mediterraanse kip!

Roerbak Noedels van Maggi zijn bij verschillende supermarkten te koop. De adviesprijs is €1,69.

Join the Conversation

 1. Toch wel een beetje boel teleurgesteld dat je hier aandacht aan besteed. Gesponsord?

  1. Zeker niet gesponsord, dan had het er namelijk heel duidelijk bij gestaan.

   We willen met dit soort artikelen benadrukken dat OhMyFoodness meer is dan alleen koken. Er zijn namelijk ook genoeg bezoekers die onze website bezoeken de op zoek zijn naar gemak en geen zin hebben om na een lange werkdag nog in de keuken te staan. Af en toe een kort artikel over ‘pakjesvoer’ uit de winkel is daarom wel op zijn plaats. Op deze manier laten we zien dat je ook door héél gemakkelijk te doen best een voedzame maaltijd (en smakelijke) op tafel kunt zetten. Weliswaar niet culinair verantwoord en ook lang niet zo gezond en leuk als alles zelf maken, maar wel een teken dat we met iedereen rekening houden en niet met alleen de koks onder ons.

   1. Ach, ik heb eigenlijk weinig recht van spreken. Want er gaan heel wat van die ‘Chinese noedels’ hier door dit huishouden heen, dankzij Tim die vaak niet met ons mee wil/durft te eten …

 2. Lieke says:

  Jam, ik hou van noodles!

 3. Oeh! Zeker een recept om uit te proberen.

 4. Hhm, ziet er goed uit zeg!

 5. Ziet er erg goed uit!

 6. Ziet er goed uit!
  Lekker om even te maken als je geen zin hebt om te koken haha :D

 7. Ik zag het toevallig vandaag ook liggen, lijkt me lekker!

 8. och allen, trap niet in deze commercie trucjes van grote bedrijven als deze. ga gewoon naar de toko: koop een kilo echte noodles voor een euro, koop er een bus echt aziatische kruiden bij voor een euro en je kan dit gerecht nog veel vaker maar voor veel minder gerecht.

 9. beebleboy says:

  ieuw, dit soort ‘noedels’ vind ik echt niet te eten! Het slaat bijna altijd de plank mis wat betreft ‘Aziatische’ smaken-/kruidencombinaties. Wie bedenkt dat toch?

  Ik ben het met Ed eens, ga gewoon naar een toko of een Chinese supermarkt en daar kun je superlekkere, makkelijk te bereiden producten voor weinig geld kopen.

  1. ik vind deze persoonlijk niet lekker..die van unox zijn beter

 10. jacky says:

  over smaak valt te twisten ik vond het heerlijk, maar 1 zakje voor twee personen en twee tomaten erbij voor drie personen, nou nee dus.Ik heb alles gedaan wat er op het zakje stond en dan keer twee, sorry niemand had er genoeg aan, tis ook weinig voor mensen die lichamelijk intensief bezig zijn, ze hebben er niet genoeg aan, dus svp breidt het uit, anders ga ik alles weer apart doen, dacht t ff een keer makkelijk te hebben

 11. Ik ben het eer mee eens dat het makkelijk is, maar moet toch echt even op reageren op de ‘gezond’ opmerking, omdat dit soort producten (net als Knorr wereldgerechten) veelvuldig door mensen worden gegeten die denken dat het ‘gezond’ is. De zakjes die je moet toevoegen zitten bomvol kleurstoffen, suiker, zout en andere ongezonde toevoegingen. Qua calorieën ongeveer vergelijkbaar met een trip naar de snackbar.

 12. Daphne says:

  ohhh heb zin om dit uit te proberen na t lezen van dit artikel kom zeker vaker kijken op deze site :)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close