Review: M&S Gingerbread cookiemix

Toen ik onlangs in Amsterdam was voor een event liep ik even de Marks & Spencers in om te kijken of ze nog iets leuks hadden.  Natuurlijk zien we in alle supermarkten nu de Kerstproducten binnenkomen en zo ook bij M&S! Ik  nam de Gingerbread Cookiesmix mee naar huis omdat deze me wel enorm leuk leek om voor jullie te testen. En dat heb ik uiteraard gedaan, deze keer op video.

Klik hier als je de video niet kunt zien.

De M&S Gingerbread cookiemix is nu te koop bij Marks & Spencers aan de Kalverstraat in Amsterdam voor € 3,85.

M&S gingerbread cookiesmix

Join the Conversation

 1. MySimplySpecial says:

  Klinkt goed!

 2. Our Taste Book says:

  Leuk! Omdat ik moet werken met kerst denk ik eraan voor iedereen(in de familie) een gingerbread mannetje te bakken!

 3. gereon de leeuw says:

  Beste Sabine,

  Wat leuk dat jij de kerstproducten van M&S zo fijn vindt. Voor mij is het puur jeugdsentiment. Toen ik ongeveer jouw leeftijd had werkte ik bij de eerdere M&S in de Kalverstraat. gelukkig kan ik nu alles weer voor een echte Kerst krijgen.

  Ciao Gereon

 4. Charlotte says:

  Toevallig heb ik deze klaarstaan om binnenkort te bakken. Ze zien er zo leuk uit! Ook goed om te horen dat ze lekker zijn, ik ben benieuwd :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close