Q&A najaar 2018: “WAT DOE JE MET AL HET ETEN DAT JE MAAKT?”

Op een dag krijg ik altijd onwijs veel vragen binnen. Via de blog, YouTube of in DM’s op Instagram. Veel vragen gaan over recepten of over mijn boeken, maar er zitten ook persoonlijke vragen tussen. Vragen over een eventueel tweede kindje, wat mijn hobby’s zijn en welk werk ik had gedaan als ik OMF niet had gehad. Ook krijg ik vrijwel iedere week de vraag wat ik nou met al het eten doe dat ik maak. Eet ik het écht allemaal zelf op? Zo af en toe vind ik het leuk om al dit soort vragen te bundelen en te beantwoorden in een uitgebreide Q&A. De laatste keer dat ik deze video opnam was alweer ruim een half jaar geleden en omdat er in de tussentijd zoveel nieuwe volgers, lezers, abonnees en kijkers bij zijn gekomen, vond ik het tijd worden voor een nieuw deel. Dus bij deze! Sit back, pak een mok thee en een bakje kruidnoten en enjoy een ruim 21-minuten non-stop pratende Sabine, haha.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Beloofde linkjes:

Artikel over mijn darmsyndroom
Recept voor de zoete aardappelsalade
Recept voor de tomatenrisotto met chorizo

Join the Conversation

 1. Elseline says:

  I love de intro bij dit artikel! Ga hem zeker kijken!

 2. Charlotte says:

  Hey Sabine!
  Kun je de linkjes niet alleen op Youtube eronder zetten, maar ook op je blog?

  1. Sabine Author says:

   Tuurlijk, gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© 2011-2023 OhMyFoodness. Zowel beeld als tekst mogen nooit zonder toestemming worden overgenomen.
Close